020 - 760 38 85 info@keenr.nl
Deel dit bericht

Ontmoet: Jimmy

Gek op: Formule 1 en zijn vriendin. 

Slimmerik op het gebied van: SEA & Social advertising en Data Analytics

Wat is jouw specialiteit binnen online marketing?

Al snel antwoordt Jimmy met: “advertising, het uitdenken van campagnes om de paid traffic te verbeteren, data visualisatie, project coördinatie”.. 

Hoe blink jij uit op het gebied van SEA en Social Advertising?  

Hierop moet hij even over nadenken voordat hij een antwoord kan formuleren. Uiteindelijk zegt hij: “Ik heb veel ervaring opgedaan, verder kan ik met mijn droge humor meer creatief zijn met ads dan anderen”.

Waarom heb jij een passie voor marketing?

Het duurt niet lang voordat Jimmy hier een antwoord op geeft: ‘Ik zie een webshop als een winkel en de advertenties als de etalage van de winkel. Ik vind het briljant dat ik de winkel zichtbaar kan maken doordat ik met online advertenties de etalage inricht.’

Met welke (software) programma’s kan je goed mee overweg?

Nadat de vraag is gesteld noemt Jimmy een hele waslijst op: “Google Looker studio, Meta Business manager, Linkedin Business Manager, Mailchimp, Google Ads, Google Analytics, Hootsuite, Figma, Canva, TikTok Business Manager, Linkpizza, Quantcast en Shopify.

Met wat voor vraagstukken help jij klanten?

“Ik help klanten met het verbeteren van hun online zichtbaarheid en laat hun zien wat het doet met hun merk.” Dat doet hij door middel van Looker Studio. “Verder help ik ze met het verhogen van de leads en sales”. Als laatste geeft Jimmy aan dat hij klanten leert “hoe ze zelf meer zichtbaar kunnen zijn door online content”.

Wat is een van de leukste opdrachten waar je aan hebt mogen werken?

Gelijk geeft Jimmy aan dat hij het in twee groepen heeft verdeeld. Ten eerste de opdrachtgever waar hij het meest van heeft geleerd “dat is zeker We Like Milk, maar de leukste werkgevers waren Balance en BCC ik had daar collega’s waar ik enorm mee klikte” zegt hij met de grootste glimlach op zijn gezicht.

Welke ontwikkeling in de markt mogen opdrachtgevers niet missen?

Meteen reageert Jimmy met “alle ontwikkelingen binnen AI, zoals ChatGPT en DALL·E” beide zijn AI softwares die content kunnen creëren. “Verder is 1st party data steeds belangrijker door de cookieloze toekomst en marketing automatiseringen.

Op welk vlak wil jij je graag verder ontwikkelen?

“Ik wil me verder ontwikkelen op strategische level” op basis daarvan zegt hij dus “Ecommerce advertising strategie, marketing strategie en ook feed management”.

Wat ga jij doen na een werkdag?

“Slapen en chillen” zegt Jimmy lacherig. Hij vult het verder aan met “Formule 1 kijken, tijd met mijn vriendin spenderen, op de PS5 FIFA spelen of racen en vooral eigenlijk sleutelen aan mijn eigen website op Shopify.

Ben je benieuwd hoe Jimmy jou verder kan helpen met groeien door de inzet van Social Advertising? Bekijk onze werkwijze voor Facebook adverteren.


Deel dit bericht