Het KeenR SEO bureau in Amsterdam legt focus op jouw vindbaarheid

Als SEO bureau in Amsterdam helpen wij bedrijven met hun positie in Google te verbeteren. Met dat doel voor ogen kijken wij naar gebruiksvriendelijkheid, het linkprofiel, kinkjes in de techniek en nog veel meer zodat jouw website (of een specifieke webpagina) beter door een zoekmachine wordt geïndexeerd. En zo verbeteren we jouw vindbaarheid  in de organische resultaten van de zoekmachine.

SEO en SEA werken hand in hand.

Goede SEO geoptimaliseerde pagina’s zorgen ook voor een goede kwaliteit van je SEA advertenties. Naast dat je website op organische manier meer verkeer zal genereren, zullen je advertenties ook minder gaan kosten. Zo is SEO de basis van een goede online vindbaarheid. Als je meer weten over onze diensten voor Adwords/ Google Ads? Kijk dan op onze Google Ads diensten pagina.

Weet je eigenlijk al dat jouw SEO een beetje verwaarloosd is?

Een KEENR SEO specialist komt al langs voor een kop koffie!

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit  4 basis componenten

Om middels zoekmachine optimalisatie een webpagina van je website hoger in zoekresultaten van Google te laten verschijnen moet er aandacht besteed worden aan de volgende onderwerpen:

Content
– Bevat de webpagina goede inhoud met zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden? Wordt de unieke kwaliteit van het bedrijf/product/dienst duidelijk gecommuniceerd?

Techniek
– In hoeverre voldoet de website aan de technische eisen van Google? Is de website mobielvriendelijk? Laadt de website snel genoeg?

Autoriteit
– Hoe hoog is de autoriteit van je website of pagina? Kortom hoe vaak komt Google d.m.v. een link op een andere webpagina bij jouw pagina terecht en hoe ervaren ze die pagina?

Gebruiksvriendelijkheid
– Hoe gemakkelijk is de website navigatie? Is bijvoorbeeld het bestelproces gemakkelijk genoeg?

 

Door deze zaken te verbeteren beoordeelt Google jouw website of pagina met een soort relevantiescore. Hoe hoger deze score, hoe hoger jouw website geplaatst wordt op de pagina met zoekresultaten van Google. Als SEO bureau in Amsterdam is dit bij KeenR ons specialisme. Investeren in SEO is duurzaam en onmisbaar in een online marketing strategie.

Krijg een gratis KeenR SEO check en word vindbaar!

KeenR verzorgt geheel jouw zoekmachine optimalisatie

Om te zorgen dat de doelgroep van jouw bedrijf de website makkelijker in Google kan vinden, zorgen de SEO specialisten van KeenR ervoor dat de verschillende aspecten voor jouw website en/of landingspagina worden geoptimaliseerd. Op die manier haal jij het maximale uit jouw website. Daarnaast kun je ook het volgende werk van onze SEO-specialisten verwachten.

Keywordonderzoek

KeenR zorgt ervoor dat de zoekwoorden waarop jouw bedrijf gevonden wil worden, worden geanalyseerd ten opzichte van de concurrent. En wanneer er relevant zoekvolume wordt geconstateerd kunnen wij daarmee realistische doelstellingen formuleren die de performance van jouw website weergeeft.   

Content analyse

Je pagina’s op de website moeten met hoogwaardige content gevuld worden. Daarbij moeten per pagina 1 of 2 goede keywords centraal staan. Onze SEO-specialisten kunnen je hierin begeleiden, of we vragen een van onze specialistische tekstschrijvers tegen een meerprijs een pagina van goede SEO-content te voorzien.

Technische analyse

Een technische website analyse om te bepalen welke aspecten kunnen worden geoptimaliseerd door uw webdeveloper en onze SEO-specialist in sommige gevallen kunnen wij ook dit webdevelopment werk voor jou uit handen nemen.

Verhogen autoriteit

Een advies en begeleiding om jouw website en pagina autoriteit te verhogen.

Seo bureau KeenR hulpvaardig en transparant:

Wil je meer weten over zoekmachine optimalisatie? KeenR biedt een gratis kennisbank aan met whitepapers, lezingen, trainingen over SEO, SEA, Social media marketing, User experience en nog veel meer.
Ontdek de SEO kennisbank hier. 

Of lees ons blog over het seo traject deel 1 en deel 2 en word KeenR!