020 - 760 38 85 info@keenr.nl

Content Creatie

Een belangrijk onderdeel van Marketing is content. Content Marketing is eigenlijk het tegenovergestelde van adverteren; we kopen geen aandacht, we verdienen het op een organische manier. Cruciaal is het lokkertje of de kaas (traffic) én de muizenval (conversie) om een specifieke doelgroep aan te trekken en ze vervolgens aan te zetten tot actie.

Mogelijkheden

Social media posts
Whitepapers
E-books
Blogs
E-mailcampagnes
Digital PR

Doelgerichte en krachtige content

Jouw publiek is constant op zoek naar nuttige informatie. Content is wat bezoekers naar jouw website trekt en als waardevolle interactie dient om te voldoen in die behoeftes. Goede content draait niet alleen om vlijmscherpe teksten schrijven en mooie video’s. Relevante content aanbieden aan de juiste doelgroep op het juiste moment is minstens zo belangrijk.

Om verzekerd te zijn van een solide stroom aan nieuwe leads helpen wij met het creëren van doelgerichte en krachtige content die jou op een organische manier positioneert in het aankooptraject van jouw toekomstige klant. Aan de hand van de Customer Journey stellen we een strategisch contentplan op en dragen wij zorg voor de creatie (zowel design als copy) van Social Media posts, whitepapers, e-books, blogs en e-mailcampagnes.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Let’s talk!