020 760 3885 info@keenr.nl

Content Creatie

Een belangrijk onderdeel van online marketing is content. Content Marketing is eigenlijk het tegenovergestelde van adverteren; we kopen geen aandacht, we verdienen het op een organische manier. Cruciaal is het lokkertje of de kaas (traffic) én de muizenval (conversie) om een specifieke doelgroep aan te trekken en ze vervolgens aan te zetten tot actie.

Mogelijkheden

Copywriting (SEO)
Social media management
Whitepapers
Visual content (beeld)
Blogs
E-mailcampagnes

Doelgerichte en krachtige content

Jouw publiek is constant op zoek naar nuttige informatie. Content is wat bezoekers naar jouw website trekt en als waardevolle interactie dient om te voldoen in die behoeftes. Goede content draait niet alleen om vlijmscherpe teksten schrijven en mooie video’s. Relevante content aanbieden aan de juiste doelgroep op het juiste moment is minstens zo belangrijk. Daarvoor kun je een Content Creator of Content Specialist inschakelen.

Om verzekerd te zijn van een solide stroom aan nieuwe leads helpen wij met het creëren van doelgerichte en krachtige content die jou op een organische manier positioneert in het aankooptraject van jouw toekomstige klant. Aan de hand van de Customer Journey stellen we een strategisch contentplan en een content kalender op en dragen wij zorg voor de content creatie.

Content is copy in het algemeen, maar ook Social Media posts, whitepapers, e-books, blogs en e-mailcampagnes en ook beeld als video, infographics en andere visuals.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Let’s talk!