020 760 3885 info@keenr.nl

Content Marketing Strategie

Blijf jij maar roepen en herhalen hoe geweldig jouw product, dienst of oplossing is, maar lijk je jezelf niet in de kijker te spelen bij je doelgroep? Waarschijnlijk communiceer je vooral vanuit jezelf en vergeet je vooraf waarde aan je doelgroep te bieden.

Oplossing

Door waardevolle en relevante informatie te delen zonder direct je product of dienst aan te prijzen bied je je doelgroep de helpende hand. Dat is de essentie van een content marketing strategie. En dé manier om vertrouwen en sympathie voor jouw merk en organisatie te wekken en autoriteit te verwerven. Wat zich uiteindelijk terugbetaalt in trouwe klanten en mond-tot-mondreclame.

Hoe we jouw content marketing strategie aanpakken

Afhankelijk van je doelstelling – of dat nu brand awareness of het genereren van leads en conversie is – en van je positie in de markt bepalen we een pull en/of push strategie zoals een SEO content- , Inbound Marketing-  of een Account Based Marketing strategie. Wij helpen je niet alleen bij de vorm en inhoud van je content, maar ook bij de productie en verspreiding ervan. Alles om jouw doelgroep te verleiden om de volgende stap in de funnel te zetten en uiteindelijk van een prospect een klant én brand ambassador te maken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Let’s talk!