Google Ads campagne

Scoort jouw website niet hoog genoeg in Google? Zie je steeds dat jouw concurrenten bovenaan staan in Google op de belangrijkste zoekwoorden, maar jij nergens te vinden bent? Een Google Ads campagne is de snelste manier om hoog in de zoekresultaten te staan. Jij wilt op het juiste moment zichtbaar zijn voor je doelgroep, wij hebben de tools en kennis in huis om een optimale campagne in te richten.

Laat ons je helpen

Onze gecertificeerde specialisten kennen de fijne kneepjes van het vak. Wil jij ook maximaal rendement tegen minimale kosten? Dan is uitbesteden een goed idee: KeenR helpt je graag verder! Jij hebt geen omkijken naar het opzetten en optimaliseren van de campagnes, dat laat je met een gerust hart aan ons over. Wij houden je maandelijks op de hoogte van de werkzaamheden en resultaten middels een heldere rapportage. Heb je al een lopende Google Ads campagne en zijn de resultaten niet zoals je gehoopt had? Vraag dan een vrijblijvende Google Ads Check aan!

Voordelen

Direct hoog in Google
Specifiek adverteren in je doelgroep
Duidelijke rapportages
Alleen betalen als er geklikt wordt
Boven je concurrent in de zoekresultaten

Even overleggen met een SEA specialist?

Zo werkt een Google Ads campagne

Samen met jou bepalen we op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden, zodat je in elke fase van het koopproces vindbaar bent. Je betaalt alleen als er op jouw advertentie wordt geklikt. Het is daarom erg belangrijk dat de zoekwoorden, advertenties en de landingspagina goed op elkaar aansluiten. Hoe relevanter jouw campagne is, hoe beter je kwaliteitsscore zal zijn en dat zorgt ervoor dat je de kosten zo laag mogelijk houdt. Door continu te blijven testen wat wel en wat niet werkt, zorgen we ervoor dat je een optimaal ingerichte campagne krijgt. Daarnaast maken we alle inspanningen meetbaar, zodat jij precies weet wat jouw Google Ads campagne oplevert!

Welk campagne type gaat voor jou het verschil maken?

Verschillende campagne typen kunnen voor jouw bedrijf een wereld van verschil maken. Als je bijvoorbeeld een webshop hebt dan is een Google Shopping campagne een hele goede insteek voor naamsbekendheid en de verkopen te stimuleren. Als je een taxibedrijf bent dan, of een recruiter dan kan een click to call campagne een heel snelle manier zijn om meer klanten of leads te genereren. Online marketing bureau KeenR kan voor jou de volgende campagnes inrichten en beheren:

  • Zoekwoordcampagne
  • Google Shopping
  • Direct bellen (click to call)
  • Video
  • Display branding
  • Remarketing

Wil je zelf meer leren over de producten en strategieën van Google Ads? Ontdek dan ons gratis kenniscentrum. Hier publiceren wij heel veel guides, en handleidingen, whitepapers, en trainingen.