Zoekmachine Adverteren (SEA)

Ben je op zoek naar een Google Ads specialist? Onze gecertificeerde specialisten kennen de fijne kneepjes van het vak.

Google Ads campagne

Wil je meer websitebezoekers en meer leads of verkopen? Dan moet je ervoor zorgen dat je goed gevonden wordt op de juiste zoekwoorden in de zoekmachines. Een Google Ads campagne is de snelste manier om hoog in de zoekresultaten te staan. Jij wilt op het juiste moment zichtbaar zijn voor je doelgroep, wij hebben de tools en kennis in huis om een optimale campagne in te richten.

Voordelen

Gecertificeerde SEA-specialisten
Direct hoog in Google
Specifiek adverteren in je doelgroep
Meer websiteverkeer & leads
Boven je concurrent in de zoekresultaten

Laat ons je helpen

Wil jij ook maximaal rendement tegen minimale kosten? Dan is uitbesteden een goed idee: Keenr helpt je graag verder! Jij hebt geen omkijken naar het opzetten en optimaliseren van de campagnes, dat laat je met een gerust hart aan ons over. Wij houden je maandelijks op de hoogte van de werkzaamheden en resultaten middels een heldere rapportage. Tip: start met een gratis Google Ads Check!

Werkwijze

Samen met jou bepalen we op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden, zodat je in elke fase van het koopproces vindbaar bent. Je betaalt alleen als er op jouw advertentie wordt geklikt. Door continu te blijven testen wat wel en wat niet werkt, zorgen we ervoor dat je een optimaal ingerichte campagne krijgt. Daarnaast maken we alle inspanningen meetbaar, zodat jij precies weet wat jouw Google Ads campagne oplevert!

Stap 1: Onderzoek

e

Stap 2: Strategie & Planning

Stap 3: Implementatie

f

Stap 4: Monitoring & Optimalisatie

h

Stap 5: Rapportage

Wil je zelf meer leren over de producten en strategieën van Google Ads? Ontdek dan ons gratis kenniscentrum. Hier publiceren wij heel veel guides, handleidingen, whitepapers en trainingen.

Starten met Google Ads?

Wil je graag starten met Google Ads of heb je vragen over je bestaande account? We zijn benieuwd naar jouw verhaal!