KeenR

Online marketing bureau Amsterdam

Online marketing bureau Amsterdam

Je moet eerst weten waar je nu staat om te weten waar je heen kan groeien. Wil jij online groei realiseren voor je bedrijf? Dan zijn wij de partner die je zoekt. Online marketing bureau KeenR werkt nauw samen met Leaped online marketing opleidingen. Als leerbedrijf voor de opleiding hebben wij vele handjes die uw werk licht maken.
Onder begeleiding van doorgewinterde senior specialisten kunnen wij kwaliteit, snelheid en groei realiseren voor grote en kleine bedrijven.
Wij worden blij van ambitieuze bedrijven en grote uitdagingen. Kansen en waarde creëren zit in ons DNA en groei is altijd onze drijfveer. Wij zijn een springplank naar succes voor onze medewerkers en onze opdrachtgevers.

Meer weten?

SEA CAMPAGNES

Direct bovenaan de zoekresultaten op de juiste zoekwoorden voor jouw doelgroep. SEA campagnes zijn de snelste manier om direct leads/conversies te verkrijgen.
Online marketing bureau Keenr kijkt verder dan alleen de SEA campagne. We letten op de pagina waar de bezoeker heen gaat, letten er op of de bezoeker ook echt vind dat wat hij/zji daar zoekt. We kijken zelfs naar de vervolgstappen die een bezoekers op je website doorloopt.

Meer weten?

SEO SERVICES

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om de website (of een specifieke webpagina) beter naar voren te laten komen in de organische resultaten van de zoekmachine.

In een SEO traject van Keenr, kijken we naar de huidige positionering van je website, op de meest relevante keywords voor jouw bedrijf.
Om zo ook in beeld te brengen waar en hoe je de meeste groei kan realiseren.
We letten op de techniek achter de website, en analyseren je linkprofiel en kijken naar je concurrenten.
Met deze Seo factoren in beeld kunnen we een persoonlijk seo plan voor nationale en internationale bedrijven uitwerken.

Meer weten?

SOCIAL MEDIA MARKETING

Wist je dat je jouw doelgroep heel specifiek kunt bereiken met advertenties op Facebook, Instagram en/of LinkedIn?

Met Social media marketing kan je gerichte campagnes opzetten met visuele stimulans. En mensen bereiken op basis van hun interesse, mensen die vergelijkbare interesses hebben, op functie titel, op branche, op bedrijf grootte en nog veel en veel meer.
Ben je nieuwschierig of jouw bedrijf met de inzet van een social media campagne winst kan realiseren?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan zoeken wij dat haarfijn voor je uit.

Meer weten?

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Heb jij het gevoel dat je campagnes beter kunnen? Wil jij weten waarom al dat verkeer op je website maar geen contact met je opneemt?
Online marketing bureau KeenR denkt met je mee.
Op verschillende manieren kijken we naar je website, naar je producten, naar je campagnes, naar je contact mogelijkheden en nog naar veel meer. Conversie optimalisatie is namelijk de sleutel naar ons en naar jouw succes.

Mogen wij eens met je meedenken? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten?

White Label online marketeers

Heb jij per direct online marketing specialisten nodig?
Onze Whitelabel marketeers kunnen voor een bepaalde periode direct bij jou aan de slag om de werkdruk op te vangen. Al onze specialisten zijn Google gecertificeerd en hebben een extra masterclass online marketing succesvol afgerond.

SHOW ME MORE

 

Dus of je nu online marketing specialisten nodig hebt voor:
– Google Ads projecten,
– SEO Werk
– Social Media campagnes
– Website optimalisatie

Via KeenR kan je snel en vakkundig personeel inlenen om je bedrijf of agency te ondersteunen. Wil je meer weten welke ervaring niveaus wij voor je klaar hebben staan? Bekijk hier ons aanbod White label marketeers.

Online marketing scan !?!

Om te weten waar je heen wilt, moet je eerst weten waar je vandaan komt. Online marketing bureau Keenr in Amsterdam helpt jouw online groei realiseren. Wij vinden dat een online marketing campagne uit een mix van mediakanalen bestaat dat wij uniek voor jouw bedrijf uitzoeken.

Door onze vrijblijvende online marketing scan aan te vragen, geven wij jou het inzicht in welke kansen er liggen om jouw huidige online marketing positie te verbeteren. Met de scan in de hand leggen wij je vervolgens tijdens een kennismakingsgesprek graag uit wat er beter kan en hoe je dit moet aanpakken. Start dus vandaag nog met groeien en doe de scan!

Online marketing services

Relevante websitebezoekers, betere posities in de zoekmachine of een grotere online zichtbaarheid? De specialisten van KeenR Online Marketing Bureau in Amsterdam weten wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien. Wij helpen je met de volgende diensten:

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Direct bovenaan de zoekresultaten op de juiste zoekwoorden voor jouw doelgroep. Snelste manier om leads/conversies te verkrijgen. Of wil je weten of jouw campagne nog beter kan lopen? Wij analyseren gratis jouw campagnes vraag hier een SEA check aan.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om de website (of een specifieke webpagina) beter naar
voren te laten komen in de organische resultaten van de zoekmachine.

Social Advertising

Wist je dat je jouw doelgroep heel specifiek kunt bereiken met advertenties en video’s op Facebook, Instagram, Pintrest en/of Linked-In?

Conversie Optimalisatie

Zoveel traffic naar je website, maar weinig conversie? Wij helpen je om zoveel mogelijk websitebezoekers om te zetten naar klanten!

User Experience

Hoe gebruiksvriendelijker je website is, hoe positiever de gebruikerservaring. Dit vergroot de kans dat de gebruiker terugkeert en een conversie uitvoert.

In-house SEM Specialist

Wij bieden ook de mogelijkheid om een specialist te plaatsen bij jou op de werkvloer. Flexibel inzetbaar voor het aantal uren waar jouw bedrijf bij gebaat is.

Over Online Marketing Bureau KeenR

KeenR fungeert als springplank voor zowel onze opdrachtgevers als jonge marketeers op weg naar succes. Met onze actuele kennis en eindeloze creativiteit creëren we campagnes die jouw organisatie online op de kaart zetten. Wij creëren leads en conversies en dat zie jij terug in je omzet!

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

{

De Facebook campagne die ze voor me gedraaid hebben was een groot succes! Door de creatieve insteek en het gebruik van lookalikes audiences vlogen de truien de deur uit!

Joris Simons – Fashion Junky

{

De samenwerking met de specialisten van KeenR is erg prettig. Maandelijks krijgen we een rapportage met heldere tekst en uitleg en de actiepunten voor komende maand.

Paloma v Rijswijk – Sennasearch

{

Onze B2B leadgeneratie is met 31% gestegen en ook het aantal aanmeldingen voor de masterclass is met 42% gestegen, terwijl we voorheen zelf het initiatief moesten nemen!

Roderik Leopold – Leaped b.v.