Jobmarketing

Jobmarketing is gericht op het vermarkten van een baan binnen een specifieke doelgroep. Laten we starten met een gratis Recruitment Marketing Scan!

Wat houdt de Recruitment Marketing Scan in?

Als je bij ons een Recruitment Marketing Scan aanvraagt, kun je o.a. het volgende verwachten:

Een doelgroep analyse
Berekening van het potentieel bereik
Schatting van de recruitment marketing kosten

Wil jij dit ook? Wacht dan niet langer en vraag de scan aan!

Gratis Recruitment Marketing Scan

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Voorbeeld kostenschatting

Jobmarketing op apps, Facebook én LinkedIn

Om niet alleen de actieve, maar ook de latente doelgroep te benaderen is adverteren op social media kanalen een perfecte uitkomst. Deze latent werkzoekende is niet direct op zoek naar een nieuwe vacature, maar kan bij een passende vacature die aansluit bij de behoefte wel geïnteresseerd raken. Keenr heeft zich gespecialiseerd in op maat gemaakte campagnes om deze doelgroepen te bereiken. Creativiteit en inlevingsvermogen zorgen dat wij jouw boodschap (Employer Brand) bij de juiste doelgroep overbrengen.

Om talent te werven is tegenwoordig meer nodig dan alleen het plaatsen van een vacature. Om de aandacht te trekken van een kandidaat die keuze heeft uit meerdere opties is het van belang dat je met jouw bedrijf zichtbaar bent en een verhaal kan vertellen waarom jij nu zo’n fantastische werkgever bent. Voor effectieve campagnes adviseren wij in de ideale online marketingmix.

Starten met Recruitment Marketing?

Wil je graag starten met Recruitment Marketing of heb je vragen over onze diensten? We zijn benieuwd naar jouw verhaal!