020 - 760 38 85 info@keenr.nl

Jobmarketing

Wat houdt Jobmarketing in?

Een vacature plaatsen op een vacaturesite en op je website is tegenwoordig niet meer voldoende. Er is meer nodig om de juiste kandidaten te vinden voor jouw vacature. Jobmarketing kan je hierbij helpen! Als je bij ons een Recruitment marketing scan aanvraagt, kun je o.a. het volgende verwachten:

Een doelgroep analyse
Berekening van het potentieel bereik
Schatting van de recruitment marketing kosten

Wij zorgen voor een optimale inzet van online marketingkanalen, jij hoeft alleen nog de beste kandidaten eruit te pikken!

Voorbeeld kostenschatting

Jobmarketing op Facebook, Instagram & LinkedIn

Om niet alleen de actieve, maar ook de latente doelgroep te benaderen is adverteren op social media kanalen een perfecte uitkomst. Deze latent werkzoekende is niet direct op zoek naar een nieuwe vacature, maar kan bij een passende vacature die aansluit bij de behoefte wel geïnteresseerd raken. Keenr heeft zich gespecialiseerd in op maat gemaakte campagnes om deze doelgroepen te bereiken. Creativiteit en inlevingsvermogen zorgen dat wij jouw boodschap (Employer Brand) bij de juiste doelgroep overbrengen.

Om talent te werven is tegenwoordig meer nodig dan alleen het plaatsen van een vacature. Om de aandacht te trekken van een kandidaat die keuze heeft uit meerdere opties is het van belang dat je met jouw bedrijf zichtbaar bent en een verhaal kan vertellen waarom jij nu zo’n fantastische werkgever bent. Voor effectieve campagnes adviseren wij in de ideale online marketingmix.

Recruitment marketing scan

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

5 + 14 =

Starten met Jobmarketing?

Wil je graag starten met Jobmarketing of heb je vragen over onze diensten? We zijn benieuwd naar jouw verhaal!