020 - 760 38 85 info@keenr.nl

Een sterke uitvoering van jouw strategie

met marketing activatie

Goede fundering gelegd? Tijd om in actie te komen en om je merk te activeren! Op basis van de strategie, vanuit de kern van je merk en je doelgroep bepalen we samen welke marketing activaties en middelen we inzetten om jouw doelstellingen te behalen.

Voordelen

Een optimale mix van online en offline kanalen
Focus op jouw doelstellingen
Meetbare KPI’s en resultaat

Hoe we ook kunnen helpen?

Marketing Strategie

Slim aan de slag met de juiste activaties

Slim bij je doelgroep in de kijker spelen en meer omzet genereren? Kies je marketingmiddelen altijd wijs en strategisch op basis van je doelstellingen, doelgroep en boodschap om het maximale resultaat te behalen. Keenr helpt jou bij de opstart en uitrol van je strategie middels verschillende activaties zodat jij slim kunt scoren met marketing.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Wanneer je SEA, oftewel zoekmachine adverteren, op de juiste wijze inzet is het mogelijk om in de top resultaten van een online zoekmachine als Google zichtbaar te zijn. Onze specialisten helpen je op weg naar de overwinning.

 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Gratis verkeer naar je website en het krijgen van leads is een droom van velen. SEO oftewel zoekmachine optimalisatie helpt je daarbij. Met de juiste strategie, content en drive kun jij organisch hoog ranken in de zoekresultaten van o.a. Google.

Recruitment & Jobmarketing

Als je toptalent wilt aantrekken is er meer nodig dan vacatures plaatsen en hopen dat iemand reageert. Met recruitment marketing bouw je aan een sterk employer merk en trek je de juiste medewerkers als een magneet aan.

Social Media Marketing

Een plek waar jong en oud veel tijd besteedt is social media. Via de verschillende kanalen kun je jouw verhaal organisch delen met jouw volgers. Of je kunt een nieuwe en specifieke doelgroep aanboren met ludieke social campagnes.

Content Creatie

Goede content draait niet alleen om vlijmscherpe teksten schrijven en mooie video’s. Relevante content aanbieden aan de juiste doelgroep op het juiste moment is minstens zo belangrijk.