020 - 760 38 85 info@keenr.nl

Online Marketing Bureau Alkmaar

Online Marketing Bureau Alkmaar

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Alkmaar? Wij werken in heel Nederland! Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw bedrijf groeit met online marketing. Ben je toe aan meer websitebezoekers, meer leads of meer merkbekendheid? Dan zit je bij Keenr goed. Samen met jou bepalen we de juiste online strategie om je doelstellingen te behalen. Wij helpen je graag met online marketing in Alkmaar, maar natuurlijk ook in o.a. Amsterdam, Heerhugowaard, Heiloo, Schagen en Hoorn.

Waarmee mogen we je helpen?

Dit zijn onze expertises

Online strategie

De optimale mix van online marketingkanalen om jouw doelstellingen te behalen.

MEER INFORMATIE

Zoekmachine adverteren (SEA)

Bereik potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw product of dienst. MEER INFORMATIE

Social advertising

Bereik jouw doelgroep op sociale platformen als Facebook, LinkedIn en Instagram.

MEER INFORMATIE

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Organische vindbaarheid van je webpagina’s in de zoekmachines verbeteren.

MEER INFORMATIE

Online Marketing scan

Wil jij online groei realiseren voor je bedrijf? Dan moet je eerst weten waar je nu staat.

Met onze vrijblijvende Online Marketing scan geven wij jou als online marketing bureau in Alkmaar inzicht in welke kansen er liggen om je huidige online marketingpositie te verbeteren. Start vandaag nog met groeien!

Wat anderen over ons zeggen

Zeer tevreden! Communicatieve vaardigheden medewerkers en klantvriendelijkheid bijzonder prettig. Medewerkers hebben ook kennis van zaken en weten wensen van de klant goed te vertalen in meetbare resultaten.
Nancy Pustjens

Style4Walls

Heel fijn om samen te werken met Keenr. Korte lijnen, actieve houding en altijd bereid om mee te denken. Daarnaast zijn ze ook zeer betaalbaar! Kortom een aanrader dus…
Lotje Bouman

Erasmus Academie

Hele goede samenwerking, korte lijnen en zij geven een helder beeld van de mogelijkheden. Halen het beste uit AdWords voor jouw bedrijf!
Ingeborg de Jongh

Cursusbureau PHOV

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Maak kennis met Keenr

Ben je benieuwd wat een samenwerking met ons online marketing bureau in Alkmaar voor jouw bedrijf kan betekenen? Vertel ons je verhaal en bespreek direct de mogelijkheden!

We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren en te optimaliseren. Je gegevens blijven anoniem. Bekijk ons cookie statement voor meer informatie.
Verbergen
Privacybeleid