020 760 3885 info@keenr.nl

Diensten

Hoe we ook kunnen helpen?

Marketing Strategie

Slim aan de slag met de juiste online marketing middelen

Wil je slim de aandacht trekken van jouw doelgroep? Maak altijd verstandige en strategische keuzes bij het selecteren van jouw online marketingmiddelen. Baseer het op je doelstellingen, doelgroep en boodschap, om zo het beste resultaat te behalen. Wij kunnen online marketing specialisten bieden op het gebied van:

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Wanneer je SEA, oftewel zoekmachine adverteren, op de juiste wijze inzet is het mogelijk om in de top resultaten van een online zoekmachine als Google zichtbaar te zijn. Onze SEA specialisten helpen je op weg naar de overwinning.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Gratis verkeer naar je website en het krijgen van leads is een droom van velen. SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, helpt je daarbij. Met de juiste strategie, content en drive kun jij organisch hoog ranken in de zoekresultaten van o.a. Google. Onze specialisten helpen je graag een handje mee om de top te bereiken!

Recruitment & Jobmarketing

Als je toptalent wilt aantrekken is er meer nodig dan vacatures plaatsen en hopen dat iemand reageert. Met recruitment marketing bouw je aan een sterk employer merk en trek je de juiste medewerkers als een magneet aan.

Social Media Marketing

Een plek waar jong en oud veel tijd besteedt, is social media. Via de verschillende kanalen kun je jouw verhaal organisch delen met jouw volgers. Of je kunt een nieuwe en specifieke doelgroep aanboren met ludieke social campagnes.

Content Creatie

Goede content draait niet alleen om vlijmscherpe teksten schrijven en mooie video’s. Relevante content aanbieden aan de juiste doelgroep op het juiste moment is minstens zo belangrijk. Wij helpen je graag met het opzetten en uitvoeren van een optimale content strategie!

UX & Herstructureren website

Het optimaliseren van de User Experience (UX) is essentieel, maar kan uitdagend zijn als je niet weet waar te beginnen. Door een goede UX te creëren, vergroot je het verkeer naar je website, verlaag je het bouncepercentage en onderscheid je jezelf positief van je concurrenten, wat uiteindelijk resulteert in meer conversie en succes op de lange termijn.