020 - 760 38 85 info@keenr.nl

Welke online marketing middelen kunnen wij voor jou inzetten

Hoe we ook kunnen helpen?

Marketing Strategie

Slim aan de slag met de juiste online marketing middelen

Slim bij je doelgroep in de kijker spelen ? Kies je marketingmiddelen altijd wijs en strategisch op basis van je doelstellingen, doelgroep en boodschap om het maximale resultaat te behalen. Wij kunnen online marketing specialisten bieden op het gebied van:

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Wanneer je SEA, oftewel zoekmachine adverteren, op de juiste wijze inzet is het mogelijk om in de top resultaten van een online zoekmachine als Google zichtbaar te zijn. Onze SEA specialisten helpen je op weg naar de overwinning.

 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Gratis verkeer naar je website en het krijgen van leads is een droom van velen. SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, helpt je daarbij. Met de juiste strategie, content en drive kun jij organisch hoog ranken in de zoekresultaten van o.a. Google.

Recruitment & Jobmarketing

Als je toptalent wilt aantrekken is er meer nodig dan vacatures plaatsen en hopen dat iemand reageert. Met recruitment marketing bouw je aan een sterk employer merk en trek je de juiste medewerkers als een magneet aan.

Social Media Marketing

Een plek waar jong en oud veel tijd besteedt, is social media. Via de verschillende kanalen kun je jouw verhaal organisch delen met jouw volgers. Of je kunt een nieuwe en specifieke doelgroep aanboren met ludieke social campagnes.

Content Creatie

Goede content draait niet alleen om vlijmscherpe teksten schrijven en mooie video’s. Relevante content aanbieden aan de juiste doelgroep op het juiste moment is minstens zo belangrijk.