020 760 3885 info@keenr.nl

Online marketing strategie

Als jouw online marketing partner gaan we niet lukraak aan knoppen draaien. Allereerst maken wij een scan van jouw huidige situatie. We willen namelijk weten welke marketingdoelen je hebt gesteld, de bestaande marketinginzet en wat jouw huidige online positie is.

Vervolgens kunnen we de doelen en inzichten vertalen naar een concrete online marketing strategie om de doelstellingen te realiseren, inclusief de optimale Customer Journey (online en offline benadering), doelgerichte marketingfunnel en content- en online campagnestrategie.

Wat zijn de voordelen?

Een optimale mix van online en offline kanalen
Focus op jouw doelstellingen
Meetbare KPI’s en resultaat
Aanpak op maat met onze online marketing specialisten

Welke marketing middelen

Online Marketing Middelen

Hoe wij jouw online marketing strategie slimmer maken

Elke opdrachtgever is anders. Voor de één is er winst te behalen binnen de content strategie en de UX van de website. Bij de ander ligt de focus juist op de customer journey en een inbound strategie. We onderzoeken op welke punten een strategie mist of rammelt en bieden oplossing op maat.

Merkpositionering & Waardepropositie

Het uitrollen van online marketingactiviteiten zonder grondig vooraf na te denken over de positionering van jouw bedrijf en de waardepropositie van jouw product of dienst, is vergelijkbaar met het bouwen van een huis op los zand. Om een solide basis te leggen, is het essentieel om te begrijpen wat jouw onderscheidend vermogen is en welke unieke waarde jouw product of dienst biedt aan de klant.

Content Marketing Strategie

Bij online marketing is het belangrijk om te weten naar welke informatie jouw doelgroep precies op zoek is. Met waardevolle content kun je inspelen op die behoefte, de doelgroep helpen tijdens hun zoektocht en uiteindelijk een connectie maken met jouw producten of diensten. Door middel van een slimme combinatie van marketingtools verspreid je deze content met als doel het aantrekken van klanten en het opbouwen van merkloyaliteit.

Brand Voice & Huisstijl

Jouw persoonlijke stem en jouw unieke stijl zit in de vezels van je communicatie. Het is wat mensen het gevoel geeft dat ze iets lezen en zien van iemand die ze kennen. Jouw brand voice en huisstijl samen is de publieke persoonlijkheid van je bedrijf. Net als je eigen individuele persoonlijkheid, doordrenkt het alle inhoud en beïnvloedt het hoe mensen je zien.

Herstructureren website

De laatste jaren is het internet dé plek geworden waar consumenten en bedrijven aankoopbeslissingen nemen en producten kopen. Niet gek dus dat het belang van een website en gebruikerservaring extreem belangrijk is geworden. Wil je weten of jouw website optimaal is ingericht voor je bezoekers? Dan kun je een scan van de website door ons laten doen waarbij je advies kunt krijgen waar je eventueel verbeteringen kan doorvoeren als dat nodig is.