020 - 760 38 85 info@keenr.nl

Online strategie

Waarom een online strategie?

Als jouw online marketing partner gaan we niet lukraak aan knoppen draaien. Allereerst maken wij een scan van jouw huidige situatie. We willen namelijk weten welke marketingdoelen je hebt gesteld en hoe deze zich vertalen naar concrete online marketing doelstellingen.

Voordelen
Een optimale mix van online kanalen
Focus op jouw online doelstellingen
Meetbare KPI’s en resultaten

Werkwijze

We analyseren de werkzaamheden die op dit moment ondernomen worden om jouw doelen te bereiken en leggen verbeterpunten bloot waaraan gesleuteld kan worden om de gestelde doelen dichterbij te brengen. Dit doen we ook voor jullie concurrentie en we bepalen zo jullie positie in de markt.

Aanpak
Na de analyses adviseren we jullie een aanpak die rekening houdt met jullie tijd, budget en het gewenste effect. Deze gewenste situatie leggen we samen vast in een SMART doelstelling. Deze doelstelling wordt onze stip op de horizon. Zodra we het eens zijn over de richting gaan we aan de slag! Vanaf dat moment is jullie doelstelling onze missie als jouw marketing partner.

Strategisch campagneplan
We stellen een strategisch campagneplan op inclusief een planning m.b.t. de uitvoering. Gedurende dit traject bieden we jou ook inzicht en transparantie wat betreft de gewerkte uren en de behaalde resultaten door middel van overzichtelijke rapportages.

Stap 1: Onderzoek

e

Stap 2: Strategie & Planning

Stap 3: Implementatie

f

Stap 4: Monitoring & Optimalisatie

h

Stap 5: Rapportage

Wil je zelf meer leren over de producten en strategieën van online marketing? Ontdek dan ons gratis kenniscentrum. Hier vind je guides, handleidingen, whitepapers en trainingen.

Starten met een online strategie?

Wil je graag starten met een (nieuwe) online strategie? We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

We gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren en te optimaliseren. Je gegevens blijven anoniem. Bekijk ons cookie statement voor meer informatie.
Verbergen
Privacybeleid