Wat is Recruitment marketing

Recruitment marketing bestaat uit employer branding, online zichtbaarheid, candidate journey en employer of choice. Het betekent dat we met bewezen effectieve marketing strategiën deze onderdelen invullen en zo jou helpen bij het effectief vinden en verleiden van (latente) werkzoekenden. Want hoe zorg je er nu voor dat potentieel talent solliciteert op jóuw vacature? Wij geloven in het  bundelen van de krachten van recruitment en marketing. De combinatie van deze twee is wat ons betreft essentieel om de juiste kandidaten aan te trekken, te interesseren en ze tot actie over te laten gaan. We moeten ze namelijk écht raken, bereiken is niet genoeg! Wij vertellen jouw verhaal en duiken in hun belevingswereld.

Een krachtig employer brand en een creatieve en doelgerichte marktbenadering staan hierbij centraal. Tijdens het hele
proces blijven de beleving van de (zowel actieve als latente) kandidaat en het drukken van de kosten van de cost per hire het doel.

De 6 voordelen van Recruitment marketing.

  • Groter bereik van je vacatures, ook onder de latent werkzoekenden
  • Hogere respons op je vacatures
  • Hogere kwaliteit van kandidaten
  • Het uitdragen van een positief werkgevers imago.
  • Kortere time – to – hire
  • Kostenbesparing

 

Wil jij weten wat recruitment marketing voor jou kan betekenen?

Recruitment & social media

Meer dan 70% van het potentieel talent zoekt je bedrijf op social media tijdens hun zoektocht naar een nieuwe baan. Daarom heeft KeenR zich gespecialiseerd in wervingscampagnes via deze platformen. Hierdoor weten wij waar je nieuwe medewerkers zich bevinden in binnen- én buitenland! Met onze creativiteit en inlevingsvermogen, zijn wij goed in het overbrengen van je brand, bedrijfscultuur en werkwijze.

Onderscheid je online

Talent werven is momenteel waarschijnlijk je number one priority. Als je toptalent wilt aantrekken, is er meer nodig dan de vacature plaatsen en hopen dat er iemand reageert. Een vacature plaatsen is eenvoudig, maar deze onder de aandacht brengen bij je doelgroep is een uitdaging. Voor effectieve recruitment campagnes adviseren wij je graag in het gebruik van de online marketing mix (SEO, SEA, social advertising, of Google AdWords campagnes).