Seo & Searchconsole

Seo is de afkorting die wordt gebruikt om de werkzaamheden te omschrijven die nodig zijn om uw website in de onbetaalde resultaten van Google te krijgen. Searchconsole is de naam van de tool die belangrijke factoren voor u in de gaten houd.
De organische resultaten van google zijn gebaseerd op:

Zoekmachine Relevantie

Uw website moet een relevant zoekresultaat zijn voor de ingevoerde zoekopdracht.
Dit begint met een zoekwoorden onderzoek. Dit zoekwoord onderzoek beantwoord de vraag: Welk woord tikt een Google gebruiker in waar mijn website of pagina een relevant resultaat moet zijn. En welke woord kan mijn website goed op gevonden gaan worden?
Het antwoord op o.a. deze vragen bepaalt de strategie hoe wij aan uw relevantie kunnen werken.

Site Autoriteit

Site autoriteit is ongeveer wat men vroeger Linkbuilding noemde. Echter ontstond er door deze term veel irrelevante link werkzaamheden en link profielen. Daarom werd er een nieuwe naam gegeven om nieuwe en correcte link werkzaamheden te stimuleren. En een betere omschrijving te geven aan dat wat de meerwaarde van een pagina is.

Site Authenticiteit

Hoe uniek is uw website inhoud? De inhoud van uw website is dat waarom uw klanten voor u kiezen, en waarom een zoekmachine voor uw website kiest. Deze win-win vraagt veel tijd en vraagt veel werk. Als u er voor kiest om bijv. een product omschrijving te gebruiken die een leverancier u levert, dan kan u er van uit gaan dat u niet de enige bent die dat publiceert. En aangezien een zoekmachine geen resultaten wil publiceren die allemaal het zelfde zijn. Kan u beter een eigen authenticiteit voor dat product maken. Dit levert u aanzienlijke winst op in de resultaten. Dit effect telt ook voor andere vormen van dubbele content of inhoud.

SEO Zichtbaarheid

Als we het over zichtbaarheid hebben, dan bedoelen we daarmee hoe goed een zoekmachine uw website kan uitlezen. Hieronder vallen zaken als de architectuur van uw website en alle stukjes extra websitecode die een zoekmachine als Google graag gebruikt om uw website goed te kunnen begrijpen.
Er zijn heel veel factoren die mee wegen voor uw zichtbaarheid. En er gaat aardig wat werk in zitten om alles netjes uit te pluizen.

Als u graag wil dat ik dat voor u doe, stuur me dan een berichtje of bel!

Wat doet Google Search console voor jou bedrijf.

Het programma dat “Google search console heet” is een tool die voor jou bedrijf in de gaten houd hoe je website bij Google geïndexeerd is. Daarbij levert deze tool van Google belangrijke informatie wat jij kan doen om je bedrijf beter te laten scoren in de zoekresultaten van Google. Echter vraagt het wel wat verdere kennis over AMP, Microformats, gestructureerde gegevens, pagina c.t.r. en meer seo vaktermen.

Wil je daar meer over weten? Bel of mail Raffiek, of klik en lees meer over Seo optimalisatie