Social Media Marketing

Op zoek naar een Social-specialist? Wij helpen je om je merkbekendheid te vergroten of meer leads te genereren.

Social Media Marketing

Communiceer de specialismen van jouw bedrijf op platformen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Over de gebruikers van deze kanalen is veel bruikbare data beschikbaar zoals leeftijd, woonplaats en interesses: ideaal om zeer gericht te adverteren binnen de doelgroep die voor jouw bedrijf interessant is.

Voordelen

Vakkundige Social-specialisten
Uitgebreide targetingmogelijkheden
Goed meetbaar
Relatief lage kosten
Mogelijkheid tot dialoog

Laat ons je helpen

Wil jij ook maximaal rendement tegen minimale kosten? Dan is uitbesteden een goed idee: Keenr helpt je graag verder! Jij hebt geen omkijken naar het opzetten en optimaliseren van de campagnes, dat laat je met een gerust hart aan ons over. Wij helpen je de juiste platformen en tactieken te kiezen, voorzien je van geschikte content en vertellen je alles over de verschillende advertentiemogelijkheden op het gebied van Social Media Marketing. Tip: start met een gratis Online Marketing Scan!

Werkwijze

Social advertising start net als alle vormen van online marketing met een duidelijke doelgroep en strategie. We beginnen met een onderzoek naar de doelgroep en brengen in kaart hoe we middels Facebook, LinkedIn of Instagram jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Wanneer de doelgroep is bepaald, starten we met de realisatie van de campagnestrategie. Door efficiënt gebruik te maken van demografische, geografische en sociale gegevens zijn we in staat om de potentiële klant op het juiste moment aan te trekken en uiteindelijk te laten converteren.

Stap 1: Onderzoek

e

Stap 2: Strategie & Planning

Stap 3: Implementatie

f

Stap 4: Monitoring & Optimalisatie

h

Stap 5: Rapportage

Wil je zelf meer leren over Social Media Marketing? Ontdek dan ons gratis kenniscentrum. Hier publiceren wij heel veel guides, handleidingen, whitepapers en trainingen.

Starten met Social Media Marketing?

Wil je graag starten met Social Media Marketing of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vertel ons je verhaal!