020 760 3885 info@keenr.nl

Social Media Marketing

Wat is Social Media Marketing? Met Social Media kun je heel goed je doelgroep bereiken. Er zijn meerdere social media kanalen waarmee dat kan. Zo kun je adverteren op Facebook, LinkedIn, Instagram, maar ook op Pinterest, TIkTok en andere sociale platformen. Belangrijk is dat je uitzoekt welk kanaal je wanneer inzet en wat voor type content werkt. Daarvoor is een goede social media marketing strategie en een plan van aanpak nodig. 

Of je nu organisch aan de slag gaat om je volgers betrokken te houden of campagne wilt voeren en een groter publiek wilt bereiken. Voor elke doelstelling is er een geschikte aanpak: branding-, traffic- of conversiedoelstelling. Wij helpen je de juiste platformen en tactieken te kiezen en voorzien je van geschikte content. Het maken van een contentkalender is daarbij bijvoorbeeld een handig hulpmiddel.

Voordelen
Vergroot je merkbekendheid & genereer websitebezoekers en leads
Uitgebreide targetingmogelijkheden
Goed meetbaar
Relatief lage kosten
Mogelijkheid tot dialoog

Aan de slag met Social Media Marketing

Als we Social Media inzetten als online marketing middel beginnen we met een onderzoek naar de doelgroep en brengen we in kaart hoe we via de verschillende social media kanalen jouw doelgroep goed kunnen bereiken. Door middel van een duidelijke strategie, goede content en door efficiënt gebruik te maken van demografische, geografische en sociale gegevens bij de inzet van social advertising zijn we in staat om de potentiële klant op het juiste moment aan te trekken en uiteindelijk te laten converteren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Let’s talk!