020 - 760 38 85 info@keenr.nl

Social Media Marketing

Er zijn meerdere social media kanalen waarmee je de doelgroep kunt bereiken. Zo kun je adverteren op LinkedIn, Instagram, maar ook op Pinterest, TIkTok en andere sociale platformen. Belangrijk is dat je weet welk kanaal je wanneer inzet en wat voor type content werkt. Een goede social media marketing strategie en plan van aanpak is nodig. 

Of je nu organisch aan de slag gaat om je volgers betrokken te houden of campagne wilt voeren en een groter publiek wilt bereiken. Voor elke doelstelling is er een geschikte aanpak: branding-, traffic- of conversiedoelstelling. Wij helpen je de juiste platformen en tactieken te kiezen en voorzien je van geschikte content.

Voordelen
Vergroot je merkbekendheid & genereer websitebezoekers en leads
Uitgebreide targetingmogelijkheden
Goed meetbaar
Relatief lage kosten
Mogelijkheid tot dialoog

Aan de slag met Social Media Marketing

Als we Social Media inzetten als marketing activatie beginnen we met een onderzoek naar de doelgroep en brengen we in kaart hoe we via de verschillende social media kanalen jouw doelgroep bereiken. Door middel van een duidelijke strategie, goede content en door efficiënt gebruik te maken van demografische, geografische en sociale gegevens bij de inzet van social advertising zijn we in staat om de potentiële klant op het juiste moment aan te trekken en uiteindelijk te laten converteren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Let’s talk!