020 760 3885 info@keenr.nl

Facebook adverteren

Wat is Facebook adverteren?

Over de gebruikers van Facebook is veel bruikbare data beschikbaar zoals demografie, locatie, interesse en gedrag. Ideaal om zeer gericht te kunnen targeten. Wij helpen je de juiste tactieken te kiezen en voorzien je van geschikte content. Of je nou een branding-, traffic- of conversiedoelstelling hebt: voor elke doelstelling is er een geschikt campagnetype. Bovendien zijn de inspanningen erg goed (cross-device) meetbaar!

Voordelen
Vergroot je merkbekendheid
Genereer websitebezoekers & leads
Uitgebreide targetingmogelijkheden
Goed meetbaar
Relatief lage kosten

Werkwijze

Facebook adverteren start net als alle vormen van online marketing met een duidelijke doelgroep en strategie. We beginnen met een onderzoek naar de doelgroep en brengen in kaart hoe we middels Facebook adverteren jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Door efficiënt gebruik te maken van demografische, geografische en sociale gegevens zijn we in staat om de potentiële klant op het juiste moment aan te trekken en uiteindelijk te laten converteren.

Starten met Facebook adverteren?

Wil je graag starten met Facebook adverteren of heb je vragen over je bestaande account? We zijn benieuwd naar jouw verhaal!