020 760 3885 info@keenr.nl

LinkedIn adverteren

Wat is LinkedIn adverteren?

LinkedIn wordt door professionals gebruikt als zakelijk platform om bijvoorbeeld kennis te delen en hun netwerk te onderhouden. Over deze professionals is zeer specifieke informatie beschikbaar zoals functietitels, senioriteitsniveau’s en bedrijfstakken. Dit maakt LinkedIn een ideaal platform voor het bereiken van een b2b-doelgroep. Of je nou een branding-, traffic- of conversiedoelstelling hebt: voor elke doelstelling is er een geschikt campagnetype. Wij helpen je de juiste tactieken te kiezen en voorzien je van geschikte content.

Voordelen
Bereik je B2B-doelgroep
Genereer merkbekendheid, websitebezoekers & leads
Target op functietitel, senioriteitsniveau of bedrijfstak
Goed meetbaar
Uitgebreide advertentiemogelijkheden

Werkwijze

LinkedIn adverteren start net als alle vormen van online marketing met een duidelijke doelgroep en strategie. We beginnen met een onderzoek naar de doelgroep en brengen in kaart hoe we middels LinkedIn adverteren jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Door efficiënt gebruik te maken van demografische, geografische en sociale gegevens zijn we in staat om de potentiële klant op het juiste moment aan te trekken en uiteindelijk te laten converteren.

Starten met LinkedIn adverteren?

Wil je graag starten met LinkedIn adverteren of heb je vragen over je bestaande account? We zijn benieuwd naar jouw verhaal!