020 760 3885 info@keenr.nl

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wat is SEO?

Als online marketing bureau helpen wij bedrijven met hun organische positie in Google te verbeteren. Wil je dat jouw website (of een specifieke pagina) ook beter gaat ranken? Dan is het inschakelen van een SEO-specialist een goed idee: Keenr helpt je graag verder!

Voordelen
Vakkundige SEO-specialisten
Betere online vindbaarheid
Verhoging websiteverkeer
Bespaar op advertentiekosten

Zoekmachine optimalisatie: de 4 basiscomponenten

Om middels zoekmachine optimalisatie een webpagina van je website hoger in zoekresultaten van Google te laten verschijnen moet er aandacht besteed worden aan de volgende onderwerpen:

Content
Bevat de webpagina goede inhoud met zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden? Wordt de unieke kwaliteit van het bedrijf/product/dienst duidelijk gecommuniceerd?
Techniek
In hoeverre voldoet de website aan de technische eisen van Google? Is de website mobielvriendelijk? Laadt de website snel genoeg?
Autoriteit

Hoe hoog is de autoriteit van je website of pagina? Kortom hoe vaak komt Google d.m.v. een link op een andere webpagina bij jouw pagina terecht en hoe ervaren ze die pagina? Linkbuilding hoort ook bij SEO.

Gebruiksvriendelijkheid
Hoe gemakkelijk is de websitenavigatie? Is bijvoorbeeld het bestelproces gemakkelijk genoeg?

Door deze zaken te verbeteren beoordeelt Google jouw website of pagina met een soort relevantiescore. Hoe hoger deze score, hoe hoger jouw website geplaatst wordt op de pagina met zoekresultaten van Google. Investeren in SEO is duurzaam en onmisbaar in een online marketing strategie.

Keenr verzorgt jouw zoekmachine optimalisatie

Om te zorgen dat de doelgroep van jouw bedrijf de website makkelijker in Google kan vinden, zorgen de SEO specialisten van Keenr ervoor dat de verschillende aspecten voor jouw website en/of landingspagina worden geoptimaliseerd. Op die manier haal jij het maximale uit jouw website. Daarnaast kun je ook het volgende werk van onze SEO-specialisten verwachten:

Keywordonderzoek

Keenr zorgt ervoor dat de zoekwoorden die voor jouw bedrijf relevant zijn, worden geanalyseerd ten opzichte van de concurrent. Wanneer er relevant zoekvolume wordt geconstateerd kunnen wij daarmee realistische doelstellingen formuleren.

Content analyse
Je pagina’s op de website moeten met hoogwaardige content gevuld worden. Daarbij moeten per pagina 1 of 2 goede keywords centraal staan. Onze SEO-specialisten kunnen je hierin begeleiden, of schakelen één van onze externe tekstschrijvers in om een pagina van goede SEO-content te voorzien.
Technische analyse
Een technische website analyse om te bepalen welke aspecten kunnen worden geoptimaliseerd door je webdeveloper in samenwerking met onze SEO-specialist. In bepaalde gevallen kunnen wij ook webdevelopment werk voor je uit handen nemen.
Verhogen autoriteit
Een advies en begeleiding om jouw website en pagina autoriteit te verhogen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Let’s talk!