020 760 3885 info@keenr.nl

UX & Herstructureren website

Als je je website en bijbehorende content nog niet hebt geoptimaliseerd voor de gebruiker, dan maakt het niet uit hoeveel mensen zoeken naar de producten of diensten die verwant zijn aan jouw bedrijf. Je wordt simpelweg niet gevonden. En als ze toch op andere manieren bij je terecht komen, dan kan een slechte webervaring (UX) een enorme afknapper en reden zijn waarom mensen nooit meer aan je denken. Het optimaliseren van je UX is niet bepaald een walk in the park als je niet weet hoe en waar je moet beginnen…

Oplossing

Wil je meer resultaat uit je website en meer conversie? Een goede UX (User Experience) zal op de lange termijn absoluut zijn vruchten afwerpen. User Experience gaat over de emoties en het pragmatische perspectief van de bezoeker in relatie tot het gebruik van een bepaalde website, product, systeem of applicatie. Door dit te optimaliseren zorg je ervoor dat je het verkeer naar je website vergroot en behoudt, het bouncepercentage verlaagt en een positieve UX creëert waarmee je je onderscheidt van je concurrenten. 

Onze aanpak

Om jouw website te optimaliseren voor succes maken we gebruik van de sleutelwoorden useful, usable en findable. We duiken in op het online gedrag en de behoeftes van je bezoekers en hoe jij je ten opzichte van je ideale doelgroep positioneert. Van daaruit creëren we een nieuwe flow en structuur van je website, samen met doeltreffende en relevante content en SEO-proof copy. Tot slot doen we een technische On-Page SEO analyse om waar nodig de back-end van je website te optimaliseren zodat jouw ideale doelgroep je zeker gaat vinden!  

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Let’s talk!