Hallo, wij zijn Keenr.

De specialisten van ons online marketingbureau in Amsterdam weten precies wat er nodig is om jouw bedrijf online te laten groeien!

Online Marketing Bureau Amsterdam

Ben je toe aan meer websitebezoekers, meer leads of meer naamsbekendheid? Dan zit je bij Keenr goed. Samen met jou bepalen we de juiste strategie om je doelstellingen te behalen. Zet direct jouw eerste stap naar online succes!

Waarmee mogen we je helpen?

Dit zijn onze expertises

Google Ads Campagnes (SEA)

Retargeting

Webanalytics

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Technische SEO

l

On-page SEO

Facebook Adverteren

LinkedIn Adverteren

Conversie Optimalisatie

Online Marketing Scan

Wil jij online groei realiseren voor je bedrijf? Dan moet je eerst weten waar je nu staat.

Met onze vrijblijvende Online Marketing Scan geven wij jou inzicht in welke kansen er liggen om jouw huidige online marketingpositie te verbeteren. Start vandaag nog met groeien!

Wat anderen over ons zeggen

Zeer tevreden! Communicatieve vaardigheden medewerkers en klantvriendelijkheid bijzonder prettig. Medewerkers hebben ook kennis van zaken en weten wensen van de klant goed te vertalen in meetbare resultaten.

Nancy Pustjens

Style4Walls

Wat een fantastisch team!! Duidelijkheid en weten hoe je met klanten om moet gaan. Wij waren radeloos nadat wij bij een ander bedrijf, die onze Adwords Campagnes beheerde, niet serieus werden genomen. Wij kregen contact met Keenr. Onze website werd onderhanden genomen en onze Google Ads campagnes doorgelicht! Alles op alles werd gezet om ons te helpen en weer werk te kunnen genereren met ons bedrijf. Geweldige prestatie! Wij raden Keenr iedereen aan.

Bob Wilson

Ongediertebestrijding Eemland

Hele goede samenwerking, korte lijnen en zij geven een helder beeld van de mogelijkheden. Halen het beste uit AdWords voor jouw bedrijf!

Ingeborg de Jongh

Cursusbureau PHOV

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Maak kennis met Keenr

Keenr fungeert als springplank voor zowel onze opdrachtgevers als jonge marketeers op weg naar succes.