E-mail marketing

Graag berekenen we vrijblijvend wat het precies kost EN wat het je gaat opleveren! Liever direct contact? E-mail ons via info@keenr.nl of bel met +31207603885

Dan wil jij dit ook?

Succes met e-mail marketing!

Bij Keenr begrijpen we dat e-mailmarketing een krachtig instrument is om direct in contact te komen met je doelgroep. Met de juiste strategie kan e-mailmarketing niet alleen de betrokkenheid vergroten, maar ook de conversie verhogen en merkloyaliteit opbouwen. Ons toegewijde team van experts op het gebied van e-mailmarketing staat klaar om jouw bedrijf te helpen opvallen in de inbox van jouw klanten. Wil je weten hoe? E-mails zijn geweldig voor het genereren van nieuwe leads, omzetverhoging bij bestaande klanten en meer!

email marketing

Onze aanpak met e-mail marketing

Bij Keenr geloven we in een op maat gemaakte aanpak voor elke klant. We beginnen met een grondige analyse van de gewenste doelgroep, bedrijfsdoelstellingen en concurrentie, om zo een strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit bij je unieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar het vergroten van je abonneebestand, het versterken van de klantrelatie of het stimuleren van directe verkopen, wij hebben de ervaring en expertise om je te begeleiden.

Meetbare resultaten

Bij Keenr geloven we sterk in transparantie en meetbare resultaten. We voorzien je van gedetailleerde analyses en rapporten, zodat jij de impact van jouw e-mail marketingcampagnes kunt begrijpen. Door voortdurend te monitoren en optimaliseren, zorgen we ervoor dat jouw e-mailstrategie blijft evolueren en groeien.

Kies voor Keenr Marketingbureau voor jouw e-mailmarketingbehoeften en ontdek hoe we je kunnen helpen jouw doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat jouw e-mailmarketing naar nieuwe hoogten stijgen.

Creatieve content

Een effectieve e-mailcampagne begint met boeiende en relevante inhoud. Ons creatieve team werkt nauw met je samen om inhoud te ontwikkelen die de aandacht trekt en jouw boodschap overbrengt op een manier die resoneert met de doelgroep. Of het nu gaat om pakkende onderwerpregels, overtuigende kopie of visueel aantrekkelijke afbeeldingen, wij zorgen ervoor dat elke e-mail een impact maakt.

Linkbuilding

Doelgerichte automatisering

Bespaar tijd en maximaliseer je resultaten met doelgerichte automatisering. Keenr implementeert geavanceerde automatiseringstools om gepersonaliseerde e-mails te leveren op het juiste moment. Van welkomstreeksen, tot verlaten winkelwagentje-herinneringen, wij helpen je om relevante berichten te versturen die de betrokkenheid van je doelgroep versterken.

Segmentatie en personalisatie

Segmentatie en personalisatie zijn essentiële pijlers binnen onze e-mailmarketingstrategieën. Bij Keenr begrijpen we het belang van het leveren van relevante inhoud aan de juiste doelgroep. Door gedetailleerde segmentatie en slimme personalisatie zorgen we ervoor dat elke e-mail een persoonlijke touch heeft, wat de betrokkenheid van de ontvangers aanzienlijk vergroot. Ontdek hoe wij de kracht van gerichte communicatie gebruiken om je doelgroep effectief te bereiken.

Responsief ontwerp

Bij Keenr erkennen we het diverse landschap van digitale apparaten waarop jouw doelgroep toegang heeft tot e-mails. Onze e-mails worden ontworpen met een responsieve aanpak, wat betekent dat ze moeiteloos en effectief worden weergegeven op verschillende schermformaten, van desktop tot smartphone. Bekijk enkele voorbeelden van onze responsieve e-mailontwerpen die een optimale gebruikerservaring bieden, ongeacht het apparaat.

A/B-Testen

Voortdurende optimalisatie is de sleutel tot succes in e-mail marketing. Bij Keenr maken we gebruik van A/B-testen om verschillende elementen van je e-mailcampagnes te testen en te analyseren. Door te leren van wat wel en niet werkt, verbeteren we voortdurend de prestaties van jouw e-mails. Ontdek hoe A/B-testen een cruciaal onderdeel zijn van onze strategie voor het bereiken van meetbare resultaten.

 

Compliance en Privacy

Bij Keenr zetten we ons in voor ethische e-mailmarketingpraktijken en het waarborgen van de privacy van jouw klanten. Wij volgen strikte naleving van alle relevante privacywetten en -regels, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op onze diensten. Leer meer over ons engagement voor gegevensbescherming en compliance in e-mailmarketing.

Integratie met andere marketingkanalen

E-mailmarketing is het meest effectief wanneer het naadloos integreert met andere digitale marketingkanalen. Bij Keenr begrijpen we de kracht van een holistische benadering. Ontdek hoe we e-mailcampagnes combineren met sociale media, contentmarketing en andere kanalen om een consistente boodschap te leveren en jouw merkimpact te vergroten.

Join Keenr

Mis geen enkele marketingtrend meer en ontvang goede tips om je onderneming te laten groeien!

Nieuwsbrief

Vul je naam en e-mailadres in: