Copywriter

Zoek je een professionele copywriter? Vraag vrijblijvend informatie aan. Liever direct contact? E-mail ons via info@keenr.nl of bel met +31207603885

Voordelen copywriter:

Laat super teksten schrijven die converteren!

ChatGPT of andere AI teksten? Dat is leuk om voor inspiratie of ondersteuning. Een menselijke copywriter kan je niet vervangen door een robot. Wil je ECHT goede teksten laten maken? Huur dan een professionele copywriter in via Keenr.

Copywriter Lisa

Wat is een copywriter?

Een copywriter is een professional die gespecialiseerd is in het schrijven van teksten (ook wel “copy” genoemd) voor promotionele en marketingdoeleinden. Het hoofddoel van een copywriter is om teksten te creëren die de aandacht trekken, overtuigen en aanzetten tot actie. Copywriting wordt vaak gebruikt in reclame, marketingmateriaal, websites, sociale media, e-mails en andere vormen van communicatie om producten, diensten of ideeën te promoten.

Een goede copywriter begrijpt de doelgroep, de boodschap die moet worden overgebracht en de gewenste actie die de lezer of kijker moet ondernemen. Copywriting omvat het gebruik van creatieve en overtuigende schrijftechnieken om de beoogde doelen te bereiken. Dit kan onder meer het gebruik van pakkende koppen, overtuigende argumenten, storytelling en een duidelijke oproep tot actie omvatten.

 

Copywriters van Keenr marketingbureau

Onze copywriters zijn geen schrijvers, maar woordkunstenaars die de kunst van het verleiden begrijpen. Ze creëren overtuigende copy die niet alleen de aandacht trekt, maar ook blijft hangen bij jouw doelgroep.

Verlies nooit meer de aandacht van jouw publiek met vage of verwarrende boodschappen. Onze copywriters begrijpen jouw doelgroep en vertalen complexe ideeën in heldere, boeiende taal die resoneert.

Meetbare resultaten: van klikken tot conversies, wij geloven in meetbare resultaten. Onze copywriting-strategieën zijn ontworpen om niet alleen te inspireren, maar ook om concrete acties te genereren. Elke zin is gericht op het bereiken van jouw bedrijfsdoelen.

Wat is het voordeel van werken met een professionle copywriter?

Werkwijze inhuren copywriter

Kennismaken

In een online of fysiek gesprek maken we kennis en verdiepen we ons in jouw product of dienst.

Data analyse

Samen bespreken we waar de beste kansen liggen en welke zoekwoorden het meest geschikt zijn om mee te starten. Dit is gebaseerd op een diepgaand zoekwoordonderzoek dat kijkt naar zaken als relevantie, concurrentie en zoekvolumes.

Contentplan

We stellen een goede contentstrategie op die je gaat helpen om je doelen te bereiken.

Teksten

Onze professionele copywriter gaat voor jou aan de slag. Indien gewenst kunnen we de teksten ook voor je uploaden naar je website.

Marketeer in-house bij jou op kantoor

Daarnaast bieden we de flexibiliteit om, indien gewenst, een van onze copywriters op jouw kantoor te laten werken, zodat we de werkzaamheden nauw kunnen afstemmen en uitvoeren op locatie.

Join Keenr

Mis geen enkele marketingtrend meer en ontvang goede tips om je onderneming te laten groeien!

Nieuwsbrief

Vul je naam en e-mailadres in: