Content marketing

Alles valt of staat met de juiste unieke content. Vraag vrijblijvend informatie aan. Liever direct contact? E-mail ons via info@keenr.nl of bel met +31207603885

Voordelen unieke content:

Content marketing

Meer organisch verkeer? Met een goede content marketing strategie zul je op basis van kwaliteit meer verkeer ontvangen. Hoe dit precies werkt? We leggen het je graag uit in een persoonlijk (online) gesprek.

Copywriting, Keenr marketingbureau

Content marketing door Keenr

In de wereld van digitalisering en online aanwezigheid is content koning. Bij Keenr begrijpen we de essentie van hoogwaardige, unieke content om merken te onderscheiden en een blijvende indruk achter te laten. Onze content marketingdiensten zijn ontworpen om jouw verhaal te vertellen op een manier die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook impact heeft.

Creatieve strategieën voor doelgerichte resultaten

Bij Keenr geloven we in het begrijpen van jouw doelgroep en doelstellingen. Onze experts ontwikkelen doelgerichte contentstrategieën die aansluiten bij jouw merkidentiteit en de behoeften van je publiek. Of het nu gaat om het vergroten van naamsbekendheid, het genereren van leads of het verhogen van de betrokkenheid, we hebben de juiste strategie voor je klaarliggen.

Unieke Content Creatie

Ons team van ervaren contentmakers staat klaar om boeiende en originele inhoud te produceren, die opvalt in de drukke online omgeving. Of het nu gaat om blogposts, social media updates, video’s of infographics, we streven naar content die niet alleen informatief is, maar ook het publiek aanspreekt op een emotioneel niveau.

SEO-optimalisatie

Wij begrijpen de cruciale rol van zoekmachineoptimalisatie (SEO) bij het vergroten van de online zichtbaarheid. Onze content is niet alleen gericht op het boeien van mensen, maar ook op het aantrekken van zoekmachines. Dit resulteert in een hogere rangschikking in zoekresultaten en meer organisch verkeer naar jouw platform.

Meetbare Resultaten

Keenr gelooft in transparantie en meetbare resultaten. We volgen en analyseren de prestaties van jouw content marketingcampagnes, zodat je altijd op de hoogte bent van de impact op jouw doelen. We passen onze strategieën indien nodig aan om de beste resultaten te behalen.

Content marketing voordelen samengevat:

Bij Keenr streven we ernaar om niet alleen content te creëren, maar een verhaal te vertellen dat resoneert met jouw doelgroep en een blijvende indruk achterlaat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze contentmarketingdiensten jou kunnen helpen om online te schitteren.

Werkwijze content marketing door Keenr

Kennismaken

In een online of fysiek gesprek maken we kennis en verdiepen we ons in jouw product of dienst. Zodat we weten welke content je nodig zult hebben.

Wat voor soort content?

Samen bespreken we wat voor soort content je zou willen laten maken. Dit kunnen web of blogteksten zijn, gemaakt door onze copywriter. Infographics om een moeilijk onderwerp te verduidelijken of een podcast. Content kan ook zijn goede foto´s of een professionele video of social media posts.

Uitvoering

Na het bepalen van de juiste content gaan we voor jou aan de slag en zullen we de content presenteren.

Aanpassingen

Indien er aanpassingen, aanvullingen of wijzigingen nodig zijn, dan zullen we deze uitvoeren.

Marketeer in-house bij jou op kantoor

Naast het maken van content bieden we de flexibiliteit om, indien gewenst, een van onze marketeers op jouw kantoor te laten werken, zodat deze de content kan maken waar jij bij bent.

Marketeer Thysja

Join Keenr

Mis geen enkele marketingtrend meer en ontvang goede tips om je onderneming te laten groeien!

Nieuwsbrief

Vul je naam en e-mailadres in: