Interim Marketeer inhuren?

Graag berekenen we vrijblijvend wat het precies kost EN wat het je gaat opleveren! Liever direct contact? E-mail ons via info@keenr.nl of bel met +31207603885

Voordelen interim via Keenr:

Huur een marketeer!

Via Keenr kun je snel en direct een goede marketeer inhuren. Tijdelijk, voor een langere periode, part-time of full-time. Vanaf 8 uur per maand zijn er al mogelijkheden. Ideaal wanneer je vervanging zoekt bij ziekte, uitval of zwangerschapsverlof.

Interim marketeer

Wat is een interim marketeer?

Een interim marketeer is een ervaren marketingprofessional die tijdelijk wordt ingehuurd om specifieke marketingprojecten te beheren, strategische initiatieven uit te voeren of om de marketingcapaciteit van een bedrijf te versterken. Deze experts beschikken over uitgebreide kennis en vaardigheden in verschillende aspecten van marketing, variërend van strategische planning en campagnebeheer tot contentcreatie en digitale marketing.

Bij Keenr geloven we in de kracht van interim marketeers om bedrijven te ondersteunen bij hun marketingdoelstellingen. 

Wat kost een interim marketeer?

Bij Keenr begrijpen we dat transparantie in prijzen van cruciaal belang is. Onze tarieven voor interim marketeers variëren tussen €40,- en €100,- per uur, afhankelijk van de specifieke expertise en ervaring die je nodig hebt. We streven ernaar om kosteneffectieve oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw marketingbehoeften en budget.

Echter, de vraag “wat leveren ze op?” is net zo belangrijk als de kosten. Onze interim marketeers zijn geen kostenpost, maar een investering in het succes van jouw marketinginspanningen. Ze brengen niet alleen ervaring en deskundigheid met zich mee, maar ook meetbare resultaten. Of het nu gaat om het verkrijgen van leads, het verbeteren van conversies of het versterken van jouw merkbekendheid, onze interim marketeers dragen bij aan de groei van jouw bedrijf.

Wat kan ik verwachten van een marketeer via Keenr?

Onze interim marketeers bieden flexibiliteit, expertise en frisse perspectieven om te helpen bij het vormgeven en uitvoeren van effectieve marketingstrategieën. Ze zijn de brug tussen marketingbehoeften en duurzame groei, en ze kunnen een waardevolle aanvulling zijn op jouw marketingteam. Wil je meer weten over hoe een interim marketeer van Keenr jouw marketinginspanningen kan versterken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

webdesign

Mogelijkheden

Een interim marketeer kan een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden op zich nemen om marketingdoelen te bereiken. Hier is een opsomming van enkele van de taken die een interim marketeer zou kunnen uitvoeren:

 • Strategische planning: het ontwikkelen van een marketingstrategie die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen.

 • Marketinganalyse: het analyseren van markttrends, concurrentie en klantgedrag.

 • Doelgroepsegmentatie: het identificeren en segmenteren van de doelgroep voor gerichte marketingcampagnes.

 • Contentcreatie: het produceren van relevante en waardevolle content, zoals blogposts, artikelen, een kennisbank, infographics, foto´s en video’s.

 • SEO-optimalisatie: het verbeteren van de vindbaarheid van de website in zoekmachines.

 • Social media beheer: het beheren van social media-accounts, het ontwikkelen van social media strategieën en het maken van een content kalender.

 • Emailmarketing: het opzetten en beheren van e-mailmarketingcampagnes en funnels.

 • Advertentiecampagnes: het plannen, opzetten en beheren van betaalde advertentiecampagnes, zoals Google Ads, Linkedin Ads of Facebook (Meta) Ads.

 • Web Analytics: het monitoren van websiteprestaties en het leveren van inzichten op basis van gegevens.

 • Projectbeheer: het coördineren van marketingprojecten en campagnes.

 • Leadgeneratie: het genereren van kwalitatieve leads voor sales teams.

 • Evenementen en beurzen: het plannen en uitvoeren van marketing voor evenementen en beurzen.

 • Conversie-optimalisatie: het verbeteren van de website en landingspagina’s om conversieratio’s te verhogen.

 • Merkevaluatie: het beoordelen en versterken van de merkidentiteit en -positionering.

 • Budgetbeheer: het beheren van het marketingbudget en het bewaken van de kosten.

 • Marktonderzoek: het uitvoeren van onderzoek om marktkansen en consumentengedrag te begrijpen.

 • Rapportage en analyse: het creëren van rapporten om de effectiviteit van marketinginspanningen te meten en aanbevelingen te doen voor verbetering.

 • Teambeheer: het aansturen en leiden van marketingteams, zowel intern als extern.

Join Keenr

Mis geen enkele marketingtrend meer en ontvang goede tips om je onderneming te laten groeien!

Nieuwsbrief

Vul je naam en e-mailadres in: