020 - 760 38 85 info@keenr.nl

Marketing strategie

Waarom een marketing strategie?

Als jouw marketing partner gaan we niet lukraak aan knoppen draaien. Allereerst maken wij een scan van jouw huidige situatie. We willen namelijk weten welke marketingdoelen je hebt gesteld, de bestaande marketinginzet en wat jouw huidige online positie is.

Vervolgens kunnen we de doelen en inzichten vertalen naar een concrete marketing strategie om de doelstellingen te realiseren, inclusief de optimale Customer Journey (online en offline benadering), doelgerichte marketingfunnel en content- en online campagnestrategie.

Voordelen
Een optimale mix van online en offline kanalen
Focus op jouw doelstellingen
Meetbare KPI’s en resultaten

Marketing Strategie

Brand Voice & Huisstijl

Content Marketing Strategie

UX & Herstructureren website

Werkwijze

We analyseren de werkzaamheden die op dit moment ondernomen worden om jouw doelen te bereiken en leggen verbeterpunten bloot waaraan gesleuteld kan worden om de gestelde doelen dichterbij te brengen. Dit doen we ook voor jullie concurrentie en we bepalen zo jullie positie in de markt.

Na de analyses adviseren we jullie een aanpak die rekening houdt met jullie tijd, budget en het gewenste effect. Vanuit de ontwikkelde Customer Journey stellen we een content- en online strategisch campagneplan op inclusief de inzet van verschillende kanalen en doelen & kpi’s die we willen realiseren. Zodra we het eens zijn over de richting gaan we aan de slag! Vanaf dat moment is jullie doelstelling onze missie als jouw marketing partner.

Starten met een marketing strategie?

Wil je graag starten met een (nieuwe) marketing strategie? We zijn benieuwd naar jouw verhaal!