Keen to help you grow!

Marketingbureau Keenr

Onze specialisten helpen je graag met je marketing strategie!

Marketingdienst door Keenr

Marketing strategie

Keenr helpt je graag met een doordachte strategie!

Ontdek de kracht van een doordachte marketingstrategie met Keenr! Onze aanpak is gebaseerd op een diepgaand begrip van jouw bedrijf, doelen en doelgroep. Of je nu je naamsbekendheid wil vergroten, leads wil genereren of directe verkoop wil stimuleren, wij staan klaar om een strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw behoeften.

Bij Keenr geloven we in maatwerk. We beginnen met een grondige analyse van je huidige situatie en identificeren kansen voor groei. Vervolgens creëren we een strategisch plan op maat, waarbij we gebruikmaken van een mix van digitale marketingkanalen en tactieken die het beste passen bij jouw bedrijf.

Onze expertise strekt zich uit over diverse gebieden, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine-adverteren (SEA), sociale media marketing en contentstrategie. We houden constant de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gaten om ervoor te zorgen dat jouw strategie altijd up-to-date is en blijft presteren in een dynamisch digitale landschap.

Bij Keenr gaat het niet alleen om het opzetten van een strategie; we blijven betrokken bij de uitvoering en optimalisatie. Door regelmatige analyses en rapportages zorgen we ervoor dat de strategie effectief blijft en indien nodig bijgestuurd wordt.

Kortom, als je op zoek bent naar een marketingpartner die verder gaat dan standaardoplossingen en zich echt inzet voor jouw groei, dan ben je bij Keenr aan het juiste adres. Samen bouwen we aan een krachtige marketingstrategie die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Keenr voor jouw onderneming kan betekenen!

Stappenplan

Werkwijze Keenr marketingbureau

Plan een gesprek in met een van onze marketing- en salesmanagers. We vertellen je graag over de mogelijkheden op het gebied van marketing.

01.

Kennismaken

We bieden flexibele mogelijkheden voor een kennismaking, zodat het voor jou het meest comfortabel is. Dit kan plaatsvinden via Google Meet of Zoom, waarbij we virtueel samenkomen.

Als je de voorkeur geeft aan een persoonlijke ontmoeting, ben je ook van harte welkom op een van onze fysieke kantoorlocaties in Hilversum of Assen. Bovendien zijn we flexibel en kunnen we, indien gewenst, een afspraak plannen om bij jou op kantoor langs te komen. Jouw gemak staat bij ons voorop!

02.

Strategie ontwikkelen

Daarna gaan we dieper in op jouw marketingbehoeften zodat we een goed voorstel kunnen maken.

We bespreken in detail wat jouw specifieke doelen en verwachtingen zijn. Of het nu gaat om het vergroten van naamsbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van verkoop, we willen een helder begrip krijgen van wat jij wil bereiken.

03.

Maatwerk voorstel

Op basis van de verkregen inzichten stellen we een op maat gemaakt marketingvoorstel op. Hierin lichten we toe welke strategieën en tactieken we zullen inzetten om jouw doelen te bereiken. Dit voorstel omvat ook het verwachte tijdsbestek, de benodigde middelen en de geschatte kosten.

We nodigen je uit om actief deel te nemen aan het proces. Jouw input is essentieel voor het creëren van een strategie die perfect aansluit bij jouw visie en behoeften. Tijdens deze fase is er ruimte voor vragen, opmerkingen en verdere afstemming.

Ook een effectieve marketingstrategie?

Binnen Keenr zijn we van mening dat online marketing niet zonder een effectieve marketingstrategie kan. Het is de fundering waar je goede marketing op bouwt. 

Aan de hand van jouw wensen, de behoeftes van je doelgroep en de huidige markt werken we samen aan een strategie die naadloos aansluit bij jouw bedrijf. 

– Amanda Arends, Creative Director bij Keenr

seo

WE ARE KEEN TO HELP YOU GROW!

Hoger in Google? Meer leads? Second opinion van je huidige marketingbureau?