Jouw website bovenaan de zoekresultaten
via SEA?

Graag berekenen we vrijblijvend wat het precies kost EN wat het je gaat opleveren! Liever direct contact? E-mail ons via info@keenr.nl of bel met +31207603885

Dan wil jij dit ook!

Verover de felbegeerde nummer 1 positie!

Alleen de top 3 posities in Google hebben aanzienlijk meer kans op conversies. Met Google Ads / SEA kun je ervoor zorgen dat jouw product of dienst hoger verschijnt in de zoekresultaten. Benieuwd naar hoe jouw advertenties presteren? Vraag nu een gratis SEA-scan aan en ontdek of jouw instellingen optimaal zijn ingesteld.

SEA specialist

SEA, zoekmachine adverteren

Optimale zichtbaarheid wanneer het koopmoment daar is

Je wilt alleen mensen bereiken die specifiek op zoek zijn EN bereid zijn om tot een (aan)koop over te gaan. Dat is zo in een ideale wereld. De concurrentie is hier ook mee bezig. Wil je weten hoe je met Keenr deze te slim af kan zijn?

Wat is SEA - Zoekmachine Adverteren?

“SEA, oftewel zoekmachine adverteren, is een slimme manier om op Google op te vallen wanneer mensen online naar informatie zoeken.

Maar je bent helaas niet de enige, er zijn veel concurrenten die hetzelfde proberen. Daarom is het belangrijk om slim met je advertentiebudget om te gaan.

Bij Keenr werken experts op het gebied van SEA en kunnen je helpen om niet alleen de concurrentie voor te blijven, maar ook geld te besparen.”

Zoekmachine marketing

Zoekmachine adverteren, ofwel Search Engine Advertising (SEA), omvat diverse soorten campagnes waarmee je je producten of diensten aan je doelgroep kunt presenteren, op het juiste moment.

Of je nu wilt adverteren via tekstadvertenties, productadvertenties, videocampagnes of display-advertenties, ons uiteindelijke doel blijft hetzelfde: het optimaliseren van je advertentiebudget om de beste resultaten te behalen.

Hoe werken de advertenties?

Wanneer iemand op internet op zoek is naar wat jij aanbiedt, zorgen wij ervoor dat jouw opvallende advertenties op dat moment verschijnen.

Denk aan foto’s of tekst die mensen aanspreken. Deze advertenties passen we aan op de woorden die mensen gebruiken om te zoeken, of dat nu hele specifieke woorden zijn of meer algemene termen.

Het belangrijkste is dat de advertenties goed bij de zoekopdracht passen. Hierdoor krijg je de beste resultaten en wordt jouw advertentiecampagne van hoge kwaliteit.

Maak je geen zorgen, we zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor de mensen die interesse tonen in jouw producten of diensten.

Voordelen van SEA op een rij:

Stay Updated

Join Keenr

Mis geen enkele marketingtrend meer en ontvang goede tips om je onderneming te laten groeien!

Nieuwsbrief

Vul je naam en e-mailadres in: