Sennasearch

Sennasearch is gespecialiseerd in recruitment. Ze combineren diverse sectoren en zoeken de perfecte match voor iedere functie. Vanaf 2006 al een groeiend bedrijf waar Keenr vanaf 2023 bij mocht ondersteunen.

Mattijs Vermunt

Werkzaamheden Sennasearch

Job- en recruitmentmarketing, zeker een speciale en uitdagende tak binnen de online marketing. Van advertising tot het optimaliseren van de website, job- en recruitmentmarketing omvat vele losse onderdelen van online marketing.

Voor Sennasearch hebben we advertising opgezet op zowel Google als diverse social media kanalen. Advertisements gericht op vacatures, dat vergt een heel andere strategie dan conversie- of verkeerscampagnes.

Ook besloot Sennasearch uit te breiden met meerdere labels. Bij zo'n uitbreiding komt veel werk kijken, ook op je website. Storm begeleidt Sennasearch in alle facetten van deze uitbreiding. Van het aanpassen van de website tot het schrijven van de juiste content.

Strategische aanpak

Een juiste strategie helpt je in het sneller behalen van je resultaten en je doelstellingen. Wij werken samen met jou om de juiste strategie op te stellen.

Geheimhouding

Veiligheid en geheimhouding zijn enorm belangrijk, vooral in deze tijd. Wij zullen nooit je gegevens met derden delen, werken met overeenkomsten en zorgen voor een digitale veilige omgeving.

Robust Backend

Creativiteit en uniciteit is binnen de online marketing onmisbaar. Met de juiste creatieve touches trek je de aandacht van je doelgroep, roep je emoties op en laat je een blijvende indruk achter. Keenr Online Marketing helpt jou in je creativiteit in alle uitingen, zowel online als offline

Opdracht Action SEO en E-commerce

Action

E-commerce & SEO

De winkelketen die voor iedereen bekend is. Met meer dan 6000 producten is er altijd e-commerce werk aan de winkel!

Opdracht Rijkswaterstaat communicatie

Rijkswaterstaat

Communicatie

Het uitvoeringsorgaan van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Een overheidsorganisatie waar communicatie erg belangrijk is!

Opdracht Joods cultureel kwartier Online Advertising

JCK

Online Advertising

4 Gebouwen op 1 locatie waar cultuur en geschiedenis samenkomen. Prachtige exposities en activiteiten voor jong en oud.

Opdracht KPN Contentmanagement en E-mailmarketing

KPN

Content- en e-mailmarketing

Als leverancier in telecommunicatie en ICT voor zakelijke klanten is de juiste communicatie en content natuurlijk erg belangrijk.

Opdracht Westland Partners Allround Marketing

Westland Partners

Allround Marketing

Een juridische dienstverlener en advocatenkantoor. Een bedrijf met grote groei vraagt om strategische allround online marketing.

VERMEA-min

Vermea

Branding en grafisch vormgeving

Brandowner van 3 labels die gingen fuseren tot 1 naam: Vermea. Bij een nieuwe naam hoort goede branding en nieuwe grafische uitingen.

KEEN TO HELP YOU GROW!

Hoger in Google? Meer leads? Second opinion van je huidige marketingbureau?