Westland Partners

Westland partners is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het ontzorgen van ondernemers en particulieren bij juridische kwesties. Net als wij denkt Westland partners in oplossingen kansen en streven. Zij voor hun klanten en wij in de online marketing van Westland Partners.

Interim marketeer

Werkzaamheden
Westland Partners

Emily heeft voor Westland Partners meerdere werkzaamheden uitgevoerd binnen de online marketing.

Als SEA-specialist heeft Emily uiteraard haar ervaring en kennis ingezet om passende en resultaatgerichte advertenties te maken op Google en social media. Een deel van deze advertenties bestond uit jobmarketing, om zo de juiste kandidaten te vinden.

Maar Emily is van alle markten thuis en heeft Westland Partners ook ondersteund in het hoger komen in de zoekresultaten door SEO-optimalisatie.

Met haar creatieve vaardigheden helpt ze ook in het opmaken van een huisstijlgids en weet ze interactieve en leuke social media posts te maken voor Westland.

Creatief en multi-inzetbaar

Creativiteit en uniciteit in je branding is van grote waarde. Met de juiste creatieve touches trek je de aandacht van je doelgroep, roep je emoties op en laat je een blijvende indruk achter. Keenr Online Marketing helpt jou in je creativiteit in alle uitingen, zowel online als offline

Geheimhouding

Wij hebben veiligheid en geheimhouding hoog staan. Identiteitschecks en VOG's zijn voor ons geen probleem. Na afloop van de opdracht zullen we documenten naar wens verwijderen.

Samenwerken is de sleutel

Niet alleen de werkzaamheden op de juiste manier uitvoeren, maar een klik of connectie vinden wij ook erg belangrijk. Mis je de klik? Geef het aan en we zullen samen kijken hoe we dit kunnen oplossen!

Bekijk ook andere opdrachten uit ons portfolio

Opdracht Action SEO en E-commerce

Action

E-commerce & SEO

De winkelketen die voor iedereen bekend is. Met meer dan 6000 producten is er altijd e-commerce werk aan de winkel!

Opdracht Rijkswaterstaat communicatie

Rijkswaterstaat

Communicatie

Het uitvoeringsorgaan van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Een overheidsorganisatie waar communicatie erg belangrijk is!

Opdracht Joods cultureel kwartier Online Advertising

JCK

Online Advertising

4 Gebouwen op 1 locatie waar cultuur en geschiedenis samenkomen. Prachtige exposities en activiteiten voor jong en oud.

Opdracht Sennasearch Job- en recruitmentmarketing

Sennasearch

Job- en recruitmentmarketing

Gespecialiseerd in het verbinden van professionals met uitdagende organisaties. Keenr helpt met het bereiken van de juiste partijen.

Opdracht KPN Contentmanagement en E-mailmarketing

KPN Zakelijk

Content- en e-mailmarketing

Als leverancier in telecommunicatie en ICT voor zakelijke klanten is de juiste communicatie en content natuurlijk erg belangrijk.

VERMEA-min

Vermea

Branding en grafisch vormgeving

Brandowner van 3 labels die gingen fuseren tot 1 naam: Vermea. Bij een nieuwe naam hoort goede branding en nieuwe grafische uitingen.

WE ARE KEEN TO HELP YOU GROW!

Hoger in Google? Meer leads? Second opinion van je huidige marketingbureau?