020 - 760 38 85 info@keenr.nl

Over Keenr

Waarom je online marketing aan ons uitbesteden? Keenr is een jong en ondernemend Online Marketing Bureau in Hilversum. Onze missie is om het MKB, start-ups en de publieke sector met onze scherpte, enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid te helpen bij het optimaal vermarkten van nieuwe en bestaande proposities. Met als doel elke organisatie stap voor stap resultaatgericht naar een volgend niveau te laten groeien. Ben je op zoek naar een Online Marketing Specialist in-house of op afstand? Wij hebben ze on demand. Vraag naar de mogelijkheden!

Onze werkwijze

Keenr is de detacheringspartner voor groeiende bedrijven, die serieus stappen willen maken met hun marketing activiteiten. Bij Keenr heb jij tegen betaalbare tarieven de beschikking overeen volledig marketingteam met actuele kennis op het gebied van SEO, SEA, Content Marketing, Social, Email Promotie & Job Recruitment Marketing. Keenr biedt verschillende samenwerkingsconstructies. Hoe wil jij met ons werken?

Op projectbasis: voor een bepaalde periode met een afgekaderde opdracht.

Marketing as a Service: op basis van een vast bedrag per maand kun je (online) marketing specialisten inhuren die hiervoor nodig zijn.

Junior-Senior model: online marketing talent bij jou in huis voor de lange termijn onder leiding van onze senior online marketeers op afstand.

Maak kennis met ons marketingteam

Denny Kwakman

SEA Specialist

Eva Starrenburg

Online Marketeer

Karlijn Nijveld

Design & Content Creator

Roos Mous

Social Media Specialist

Mattijs Vermunt

Commercie & Strategie

Roderik Leopold

Operations & HR

Meer over ons weten?

Heb je een vraag over ons team of over onze diensten? We horen graag van je!