Over Keenr

Benieuwd wie we zijn en waar we voor staan? We stellen ons graag even aan je voor. Lees hier ons verhaal en bekijk ons team.

Dit zijn wij

Keenr is een jong en ambitieus online marketing bureau in Amsterdam. De naam Keenr (uitgesproken als KIEN-ER) is afgeleid van het Engelse woord “keen”. Dit woord verwijst naar onze scherpte en enthousiasme bij het voorzien in al je online marketing behoeftes. We stellen onszelf ten doel om organisaties in het MKB te voorzien van full-service online marketing diensten op gebied van SEO, SEA en Social Media Marketing. Onze missie is om organisaties met behulp van online marketing te helpen groeien naar het volgende niveau. We bieden jou daarbij ook graag strategisch advies om je doelstellingen te behalen.

Keenr heeft een unieke benadering; in samenwerking met haar zusterbedrijf Leaped leidt zij online marketing talent op tot online marketing experts. We geven deze online marketing talenten de kans om zich verder te ontwikkelen tot ervaren professionals onder leiding van onze senior online marketeers. Bij Keenr heb jij daardoor tegen betaalbare tarieven een volledig marketingteam met actuele kennis tot je beschikking dat direct kan voorzien in jouw behoeftes op gebied van SEO, SEA en Social Media Marketing.

Maak kennis met jouw online marketing team:

Boudewijn Böggemann
Online Marketeer (SEO, SEA & Social) / Consultant
Denny Kwakman
Online Marketeer (SEA & Social Advertising)
Raffiek Torreman
Online Marketeer (SEO)
Mattijs Vermunt
Commercial Director
Mardou de Vries
HR & Finance

Meer over ons weten?

Heb je een vraag over ons team of over onze diensten? We horen graag van je!