020 760 3885 info@keenr.nl

Over Keenr

Waarom je online marketing aan ons uitbesteden? Keenr is een jong en ondernemend Online Marketing Bureau in Hilversum en Assen. Verder is het onze missie is om het MKB, start-ups en de publieke sector met onze scherpte, enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid te helpen bij het optimaal vermarkten van nieuwe en bestaande proposities. Bovendien met als doel elke organisatie stap voor stap resultaatgericht naar een volgend niveau te laten groeien.

Ben je op zoek naar een Online Marketing Specialist in-house of op afstand? Wij hebben ze on demand. Vraag naar de mogelijkheden!

Onze werkwijze

Keenr is het marketingbureau voor groeiende bedrijven, die serieus stappen willen maken met hun marketing activiteiten. Bij Keenr heb jij tegen betaalbare tarieven de beschikking over een volledig marketingteam met actuele kennis op het gebied van SEO, SEA, Content Marketing, Social Media Marketing, Email Marketing en Copywriting. Keenr biedt verschillende samenwerkingsconstructies. Hoe wil jij met ons werken?

Projectbasis: voor een bepaalde periode met een afgekaderde opdracht.

Full-service: op basis van een vast bedrag per maand kun je (online) marketing specialisten inhuren die hiervoor nodig zijn.

Junior-Senior model: online marketing talent bij jou in huis voor de lange termijn onder leiding van onze senior online marketeers op afstand.

Maak kennis met de online marketing specialisten van Keenr

Denny Kwakman

Senior SEA Specialist

Amanda Arends

Senior Creative Marketing Specialist

Arjan van der Burgh

Senior SEO & CRO Specialist

Emily Poort

Online advertising & Shopping specialist

Lisa Kamphuis

Copywriter

Ronja Bosgraaf

Grafisch & UX Designer
Noa van den Berg

Noa van den Berg

Social Media & Content Specialist

Tine van der Meij

Strategisch Project Manager

Mattijs Vermunt

Commercie & Strategie

Roderik Leopold

Operations & HR

Merel van Heeswijk

E-mail & E-commerce Specialist

Meer over ons weten?

Heb je een vraag over ons team of over onze diensten? We horen graag van je!