Niet tevreden met je marketingbureau?

Worried interior design professional working in office

Niet tevreden met je marketingbureau?

Ben je als bedrijf niet tevreden over de resultaten die je huidige marketingbureau behaalt? Of lukt het je als bedrijf maar niet om verder te groeien met de online resultaten? Merk je dat de concurrentie ook niet stil zit en jouw verkeer wegloopt naar de concurrent?

Dan kan het tijd zijn om op zoek te gaan naar een nieuw marketingbureau of om een marketingbureau in de hand te nemen. Maar waar moet je dan op letten? En hoe vind je een bureau dat wél de gewenste resultaten behaalt?

Bij Keenr Online Marketing begrijpen we maar al te goed dat het behalen van online marketing resultaten van groot belang is voor jouw bedrijf. En dat het soms lastig kan zijn om een marketing bureau te vinden dat bij jouw bedrijf past en de gewenste resultaten behaalt.

Junior-senior model

Daarom bieden wij als Keenr Online Marketing een uniek junior-senior model aan. Dit houdt in dat een junior marketeer op locatie zit en het werk uitvoert tegen junior tarieven. Wel wordt de junior ondersteund door een senior marketeer. Zo heb je het beste van twee werelden. Namelijk een lage prijs van de junior marketeer, maar de kwaliteit van een senior marketeer. Dit kan op alle online marketing specialiteiten worden geïmplementeerd, waaronder SEO, SEA, social media en content marketing.

Ruime ervaring

Bij Keenr Online Marketing hebben we ruime ervaring in het vak en zijn we gespecialiseerd in het behalen van de gewenste resultaten voor onze klanten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om jouw bedrijf online goed op de kaart te zetten en te laten groeien. Of het nu gaat om het vergroten van je online zichtbaarheid, het genereren van meer websiteverkeer of het verhogen van je conversies, wij gaan graag met jou aan de slag om dit te realiseren.

Kennismaking

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste marketingbureau een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij als Keenr Online Marketing graag een vrijblijvende kennismaking aan, waarbij we samen met jou kunnen kijken naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op via onze website of telefonisch. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Kies voor Keenr Online Marketing en ervaar het beste van twee werelden. Wij zijn jouw partner in online marketing en helpen jouw bedrijf groeien!

Auteur: Arjan

Facebook
Twitter
Email
Print

Join Keenr

Mis geen enkele marketingtrend meer en ontvang goede tips om je onderneming te laten groeien!

Nieuwsbrief

Vul je naam en e-mailadres in: