, ,

Dé content en social media specialist. Maak kennis met Noa.

Social Media Share Icon

Ontmoet: Noa

Gek op: sporten en social media

Slimmerik op het gebied van: content en social media

Hoe blink jij uit op het gebied van content en social media marketing?  

Veel mensen en bedrijven denken dat social media er makkelijk naast gedaan kan worden. Echter merken gebruikers van de social media kanalen het gelijk als je niet jezelf bent of niet authentiek. Er wordt direct doorheen geprikt en je wordt er gelijk op afgestraft. Ik vind het een mooie uitdaging om bedrijven te helpen zichzelf en hun bedrijf op een unieke en persoonlijke manier te laten zien aan de wereld. 

Social media is de plek waar bedrijven zich kunnen onderscheiden en waardevolle connecties kunnen maken met (potentiële) klanten. In theorie klinkt social media heel simpel, maar het is zo ontzettend lastig. 

Ik geloof dat elk bedrijf de mogelijkheid heeft om zich te onderscheiden van de concurrenten. In welke branche je ook zit.

Waarom heb jij een passie voor online marketing?

Van jongs af aan ben ik dol op social media en toen ik ouder werd, merkte ik dat veel bedrijven niet alles uit hun social media/website halen wat er in zit. Veel bedrijven hebben een super mooie boodschap of hele mooie/handige producten of iets anders waar veel mensen naar zoeken, maar het is voor velen toch moeilijk om goed gevonden te worden. Daar komt online marketing bij kijken. Ik vind het heel mooi om de kleinere ondernemingen te mogen helpen met zichzelf goed op de kaart zetten. 

Daarnaast vind ik het heel leuk om creatief bezig te mogen zijn. Het maken van content voelt voor mij totaal niet als werk en vind ik heel leuk om te doen.

Met wat voor vraagstukken help jij klanten?

Ik help klanten bij het opstellen van een social media strategie. Daarbij ga ik kijken welke kanalen passen bij het bedrijf en op wat voor manier zij zich kunnen onderscheiden van de concurrentie. 

Ook help ik bedrijven met het maken van die content en kan ik als het nodig is de gehele social media uit handen nemen.

Wat is een van de leukste opdrachten waar je aan hebt mogen werken?

Sinds kort mag ik de social media kanalen van Keenr op mij nemen. Dit vind ik super leuk, omdat ik content mag maken over onderwerpen die ik zelf ook enorm interessant vind en dagelijks mee werk. Daarnaast is het ook echt een uitdaging om de social media kanalen goed te laten lopen, dus dat is ook een puzzel waar ik druk mee bezig ben.

Welke ontwikkeling in de markt mogen opdrachtgevers niet missen?

TikTok natuurlijk! Veel jongeren, maar ook ouderen gebruiken TikTok tegenwoordig als zoekmachine. Ik doe het zelf ook. Maar omdat dit nog vrij nieuw is, zijn er heel veel vragen die nog niet worden beantwoord op TikTok. Als bedrijf is het een mega goede stap om al jouw kennis te delen via TikTok!

Op welk vlak wil jij je graag verder ontwikkelen?

Ik wil mij op alle vlakken van social media en content nog ontwikkelen, maar momenteel wil ik mij vooral richten op het maken van content. Dus fotografie, foto’s bewerken, vormgeving, filmen, video’s editen, etc.

Wat ga jij doen na een werkdag?

Na mijn werkdag vind ik het leuk om te sporten (fietsen, dansen, voetballen, sportschool, wandelen), maar ook nog meer content maken en tijd spenderen op mijn persoonlijke social media. Verder ben ik altijd in voor een gezellige avond met vrienden of een heerlijk avondje alleen op de bank met een serie of film. 

Ben je benieuwd hoe Noa jou verder kan helpen met groeien door de inzet van content en social media marketing? Neem dan contact met ons op of stuur Noa zelf een berichtje op LinkedIn!

Facebook
Twitter
Email
Print

Join Keenr

Mis geen enkele marketingtrend meer en ontvang goede tips om je onderneming te laten groeien!

Nieuwsbrief

Vul je naam en e-mailadres in: